Ez hogy van a modemmel? (lent)
Figyelt kérdés
Van egy 6 éves modemem amivel nekem mindig elmegy a net. Valamelyik nap kicseréltük a tesómékéval az ő modemük nincs egy éves. De nekik az én modememmel nem ment el a net az övékével meg nekem se ment el a net. Ez hogy lehet, mikor ugyan az a nettünk van??2012. márc. 7. 10:46
1/7 P.O.C. válasza:
ADSL -nél elő szokott fordulni. Ott ugyanis nem mindegy milyen távolságra vagy a legközelebbi alközpontól. Ahogy jelennek meg az újabb modemek, úgy azok egyre nagyobb távolságon is stabil kapcsolatot tudnak létesíteni.
2/7 A kérdező kommentje:
Jah, most már értem! De most veszek egy újat akkor nem fogja ezt csinálni?
2012. márc. 7. 11:59
3/7 P.O.C. válasza:
Valószínűleg nem. Ajánlom a DSL-360R T1 -est (fekete színű).
4/7 A kérdező kommentje:
Ilyen van a tesóméknak! És nekem ezzel nem ment el de nekik se ment el az ennyémel!
2012. márc. 7. 12:48
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem az az régi D-link DSL-360R van! Ami már 6 éves!
2012. márc. 7. 12:52
6/7 P.O.C. válasza:
Akkor egyszerűbb cserélni, mint újat vásárolni. Vagy nem? Esetleg ráfizetsz a tesódnak egy kicsit. ;)
7/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ők bérlik mert a T-home-nál vagyunk és minekünk még mikor mi kötetük be a netet akkor még meg kellet venni a modemet. De tesóméknak már nem kellet hanem ők már bérlik! De már mondtam nekik de azt mondták hogy inkább akkor vesznek nekem így vesznek nekem egyet már meg is van rendelve majd vagy holnap vagy pénteken jön meg! ;) És ugyan azt rendeltem meg amit te mondtál meg ami nekik van! :D
2012. márc. 7. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!