Menyi idő alatt indul el a win7 ezzel az SSD-vel?
Felesleges nem sokat javít a sebességen max egy két másodpercet illetve gyorsabban másol meg ment azt kész ha van ennyi pénzed inkább vegyél még egy egyterrás merevlemezt, hogy legyen sok helyed.
A mai világban még ár érték arányban nem valami jók az SSD-k illetve nem is a legjobbak de te tudod.
Ezt így nem lehet megállapítani.
Nálam i5-2500K+8Gb RAM+96GB-s Kingston SSD-vel 12-16s.
Hát első egy SSD neked nem ártana.
Egy, két másod perc? Azért messze nem.
Van SSD-m és nem igen lehet észrevenni gyorsulást pedig én is azért vettem és mí meglepő, hogy én is ilyet vettem.....-.-"
(Megbántam azt hittem gyorsabb lesz)
De igazából nem csak a merevlemez teljesítménye szabja meg a sebességet hanem maga a gép is.
Egyébként sok ismerősöm panaszkodott már az SSD-kre tehát nem vagyok egyedül.
(Első)
Azt megosztod a nagy érdeművel hogy milyen volt az az SSD?
Az meg megint más hogy én próbáltam már 3-at, és nagyon is érezhető volt a változás, ott más gond volt, esetleg vacak volt az SSD.
Ugyan erről van szó én csak a tapasztalataimat írtam le róla hiszen arról kérdezett hogy mennyivel lesz gyorsabb ezzel.
Erről sajnos sok negatívumot halottam az ismerőseimtől is nem csak én tapasztaltam ezt ezért is írtam, hogy lassú de egyébként szerintem még nagyon drágák is (Vagy ahogy mondanák én vagyok csóró. :D). Tehát ezért írtam nem azért, hogy veszekedjünk.
Ja igen a drága jó OCZ.
Ha már ott tartunk inkább egy Samsung 830, Corsair Force3/GT vagy a kingston V+ 200-asa.
- olvasási sebesség: 525 MB/s
- írási sebesség: 500 MB/s
Ez elég gyér...
Én maradok a WD nél meg a samsungnál lehet, hogy beszerzek majd egy samsung SSD-t a jövőben ha lejebb mennek az árak de addig marad a jó öreg 1TB HDD.
(EZ lemaradt előző vok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!