Milyen vinyót érdemes vennem? Western Digital, Seagate, SAMSUNG, Hitachi?
samsung,a wd-t nem ajánlom 5 év után általában elszállnak.
Az enyém 26odjára is Western, amik tönkrementek 1 hónap alatt. Most még sokáig is bírja a legújabb.
A régi Maxtorok voltak a jók. Akárhogy ütögettem, vertem a földhöz (tesztelésből), nem ártott nekik. Ezek meg olyanok, mint a papír: Ha hozzáér az ujjam vagy ha ferdén van, már kattognak. Semmirevaló papírdarabok.
Samsung-ot javaslom, addig, amíg még lehet kapni. Sajnos hamarosan már csak két márka közül lehet majd választani: WD vagy Seagate.
Samsung HDD-ket használok otthon, sok van az irodában is, nincs velük baj. Ha esetleg meg is adják magukat, többnyire van bőven előjel (SMART) és nem jellemző a korai halál.
WD-t nem ajánlom. Hangos és hajlamos minden előjel nélkül teljesen megdögleni (click of death) akár fiatalon is. Samsung-gal többet találkoztam, mégsem volt egy sem, ami kattogva múlt volna ki.
WD a teljesítményre megy, Samsung a megbízhatóságra. Nekem az utóbbi fontosabb.
A régi Quantum winyók voltak legendásan jók, kár, hogy a sok jó gyártót mind felzabálta a két óriás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!