MElyik processzort?
Játékra kellene
AMD:
Intel procit nem tudom melyik lehetne jó árkategóriában ez
max 60ezrem van rá
ilyen konfigba menne:
amd alaplap asus sabertooth 990fx
intel alaplap amilyen kellene hozzá
vga:
Sapphire 7970
Táp: CM Silent pro 600w
+16gb ram (1600)
Minden megvan már kivéve a processzor és az alaplap(mivel nem volt raktáron nem tudtam hozni és kimaradt amig feltöltik a raktárt addig megkérdezem melyik lenne jobb)
Előző vok, és márcsak azért is AMD, mert cori5-ben csak 4 mag van (jó, persze, több szálon fut(5-ön)), de az amd-be
van 6/8! mag.
Van itt kavarodás bőven!
# 2
Szépen megfogalmazott leírásod nem utal valami nagy szakértelemre, kíváncsi lennék milyen volt az összehasonlítás és milyen volt a 2 gép.
A másik meg hogy majdnem ugyan olyan chipset? Szép-.-
"és márcsak azért is AMD, mert cori5-ben csak 4 mag van (jó, persze, több szálon fut(5-ön)), de az amd-be
van 6/8! mag." 5 szálon? Most meg miről beszélsz?
Az AMD-be pedig 4 modul van!
"A Játékrab jobban kihasználják a 6 magot mint a 4magot"
Jó akkor mutass nekem egy olyan játékot amihez nem elég CPU szinten egy erős kétmagos is akár. Megsúgom egy i3 2100 simán elég minden játékhoz, az i5 2550K pedig a maga 4 magján a legtöbb területen elveri a fent szereplő FX-et.
Na szvsz egy jó Z68-as lap(ha már ennyi pénzed van, de ugyan úgy jó egy jó H67-es is), és egy i5 2400, esetleg i5 2500.
Még egy kérdést: Tuningolni akarnál a CPU-n valamikor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!