Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért mindig azt írja ki az...

Miért mindig azt írja ki az eszközkezelőben az usbknél mikor bedugom a webcamot, hogy nincs illesztőprogram telepítve?

Figyelt kérdés
Feltettem már vagy 60x a programot ahogy kell,aztán újraindítottam a gépet, bedugtam a camot, beírtam a kódját a cdnek, de mindig azt írja ki hogy nincs illesztőprogram...nem hiszem el,hogy nem ismeri fel, mert eddig működött...ma újraraktam a gépet miatta,de így se jó...szerintetek?
2009. jún. 9. 10:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hello

Nem vagyok benne biztos de az eszközkezelőben van olyan hogy illesztőprogram frissítés és akkor fogja kérni a cd-t és megkeresi magának de a kamera legyen bedugva!Szerintem egy próbát megér!

2009. jún. 9. 10:50
 2/11 anonim ***** válasza:

illesztőprogram=driver.

Az eszközvezérlpőben nincsenek piros jelek, hogy valaelyik eszköz drivere nem ok?

ŰSzerintem az történt, hogy a telepítő cd-ről a kamerát kezelő programot telepítetted fel, és a driverét nem. (ez két külön dolog)

a driver telepítését a vezérlőpult új hardwer telepítése parancsal indíthatod, mikor be van dugva a kamera.

amikor keresi a driver, mond hogy a cd-n keresse. Ha kézzel kell megadni a driver útvonalát akkor keresd meg a cd-n. Valószínű van "drivers2 nevű könyvtár abban lesz. Ha azon beül is vannak alkönyvtárak akkor azt válaszd amelyiknek a neve leginkább hasonlít a kamera típusszámához. (A típusa szerencsés esetben rá van írva a kamerára vagy a dobozra.)

2009. jún. 9. 10:54
 3/11 A kérdező kommentje:
úgy csináltam, ahogy a leírásba van,eddig midnig sikerült,csak most nem...pedig mindent ugyanúgy csináltam...a leírás szerint csak az utility drivert kell feltenni,aztán újraindítás, majd bekapcsolás, kamera bedugása, és serial szám beírás...megcsináltam,de nem megy...megnézem amiket mondtatok, bár a telepítő cdn nincs más driver, csak másféle programok (explorer,meg ilyenek)
2009. jún. 9. 10:57
 4/11 A kérdező kommentje:
ja, és ha feltelepítem az utility drivert, először teszi a setupot,aztán a camera plust...szóval nem értem...
2009. jún. 9. 11:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Szenvedtem már én is ilyennel mint Te.Azóta a kamera bedugása előtt semmit se teszek föl.Így amikor először bedugom a camot,akkor kiírja,hogy új usb eszközt találtam,mi legyen? Na ekkor beteszem a camerához kapott lemezt a gépbe és rányomok a telepítés a szokásos módon.(valami ilyesmit ajánl föl).Ekkor a gép rövid keresés után rátalál a lemezre és simán leszedi róla magának amit kell.Nekem ez a módszer jött be erre a gondra.
2009. jún. 9. 11:49
 6/11 A kérdező kommentje:
de nekem úgy kell telepíteni,hogy először a drivert,utána újraindítás, aztán kell bedugni,és beírni a serialt...ha úgy csinálom,úgyis jó? mert már pp indultam venni egy másik camot...:D
2009. jún. 9. 12:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kipróbálhatod. Hisz mit veszíthetsz ?
2009. jún. 9. 13:53
 8/11 A kérdező kommentje:
megcsináltam...nem működik...először a driver telepítés előtt bedugtam a camot, és kiírta hogy nem lehet felismerni...aztán feltelepítettem, de nem jó, ugyanazt írja ki...akkor most mit csináljak? vegyek egy másik kamerát?
2009. jún. 9. 14:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Én nem vennék másikat.

Most már csak azért is föltelepíteném ezt a camot ,nemá' ez a bigyó kifog rajtam.Szégyelném,mi vok' én lekvár? Ha két napom két éjszakám rámenne ,meg a netet kéne túrnom érte,akkor is a végére járnék,há'nemá'a fal vakolja a kőművest .De te végül is azt teszel amit jónak látsz.

Legyen szép napod.

2009. jún. 9. 15:52
 10/11 A kérdező kommentje:
vettem másikat, mert azt írta ki a réginél,hogy nem lehet felismerni...a boltban meg mondtam az eladónak,hogy mi van, mondta,hogy szerinte akkor az usb romlott el, hogyha egyik usb-be bedugva sem jó...
2009. jún. 10. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!