Miért mindig azt írja ki az eszközkezelőben az usbknél mikor bedugom a webcamot, hogy nincs illesztőprogram telepítve?
Hello
Nem vagyok benne biztos de az eszközkezelőben van olyan hogy illesztőprogram frissítés és akkor fogja kérni a cd-t és megkeresi magának de a kamera legyen bedugva!Szerintem egy próbát megér!
illesztőprogram=driver.
Az eszközvezérlpőben nincsenek piros jelek, hogy valaelyik eszköz drivere nem ok?
ŰSzerintem az történt, hogy a telepítő cd-ről a kamerát kezelő programot telepítetted fel, és a driverét nem. (ez két külön dolog)
a driver telepítését a vezérlőpult új hardwer telepítése parancsal indíthatod, mikor be van dugva a kamera.
amikor keresi a driver, mond hogy a cd-n keresse. Ha kézzel kell megadni a driver útvonalát akkor keresd meg a cd-n. Valószínű van "drivers2 nevű könyvtár abban lesz. Ha azon beül is vannak alkönyvtárak akkor azt válaszd amelyiknek a neve leginkább hasonlít a kamera típusszámához. (A típusa szerencsés esetben rá van írva a kamerára vagy a dobozra.)
Én nem vennék másikat.
Most már csak azért is föltelepíteném ezt a camot ,nemá' ez a bigyó kifog rajtam.Szégyelném,mi vok' én lekvár? Ha két napom két éjszakám rámenne ,meg a netet kéne túrnom érte,akkor is a végére járnék,há'nemá'a fal vakolja a kőművest .De te végül is azt teszel amit jónak látsz.
Legyen szép napod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!