Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem szól 7.1 -ben ha a...

Lovelyne kérdése:

Miért nem szól 7.1 -ben ha a hangkártya tudja a 8 csatornás térhangzást?

Figyelt kérdés
Amiről szó van az egy creative sound blaster audigy se 7.1(sb0570) gyári driver cd is van feltelepítem hozzá akár friss winre is akkor is csak 5.1 ben hajlandó megszólalni. van beállítás, hogy fülhallgatótól a 7.1 ig milyen beállításban szóljon. illetve a windowsban is a hangszóró beállításainál a speciáliban 7.1 széles konfigra állítom. van ott sima 7.1 házimozi is akkor sem szól csak 5.1 ben.mindenhol beállítottam 7.1 re. Be van dugva minden hangszóró mert a creative hangszóró beállításnál végigteszteltetem a kimeneteket.Amikor a kérdéses hangszórókhoz ér akkor akkor a mélyládán hallom nagyon halkan de a soron következő meg sem szólal. Ez 2 hangszóró.kikapcsoltam a cmss 3d-t is, úgy sem szól. nem küld ki jelet azokon a kimeneten.4 3.5 jack kimenet van rózsaszín fekete zöld kék. A kék nem szól. Már nem tudom mi lehet. Eredeti drivernek is tudni a kell megszólaltatnia a hangkártyát 7.1 ben.dugdostam össze vissza már de nem szól. alaki ha tudja hogy szól 7.1 ben annak nagyon megköszönném a megoldást. Lehet hogy valamelyik az első 3 aljzatból nem sztereo jack 3.5 dugót akar hanem 4 érintkezőset? és a 4 kék dugalj meg szimplán mikrofon marad.?
2012. márc. 5. 12:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!