50 fokos alaplap normális?
Figyelt kérdés
Szokás szerint kipucoltam a ventiket, portalanítottam, kisecset stb..., és most hogy újra bekapcsoltam alaphangon 50fokos (régebben ha nem csináltam semmit 46 volt kb) és akármit csinálok, internet, film stb. szinte rögtön bepörög és felmegy 60ra. Mitől?? Régebben ha ez volt a próblémám, megnéztem tele volt porral, és ha kiporoltam lement 50 alá. Most valamiért pont fordítva történnek a dolgok. Remélem érthetően írtam, de aggódok, hogy elrontottam valamit.2012. márc. 4. 23:50
1/11 anonim válasza:
Valószínű , hogy a hőközlő zsír már megszáradt és takarítás közben megmozdítottad a bordát . Újra kéne zsírozni , persze oda valóval . Számtech boltokban kapsz . Én időnként darabokra szoktam szedni a gépet és minden bordán kicserélem a zsírt , még a videókarin is .
2/11 anonim válasza:
Én is szét szoktam szedni az egész gépet. Aprócska darabokra. Én is a hűtő paszta cserét javaslom. Amugy VGA-nál lehet pasztát cserélni? Mert eddig amilyen VGA-kal találkoztam, gyárilag volt valamilyen anyag, ami szilárd mint a kő, és csavarok nélkül fogatja a hűtőbordát az IC-hez... Az a kérdésem, GeForce 6600 GT-nél, FX5500-nál és GeForce GT440-nél lehet-e cserélni a pasztát? Jah és a proci "levajazásakor" nagyon figyelj a mennyiségre, mert ha túl sokat kensz fel, odaragad mint a vákuum és nem fogod tudni leszedni. Jah és vannak drágább és olcsóbb paszták, ha lehet drágát vegyél, mert azok jobban kezelik a hőt....
3/11 anonim válasza:
Ha csavarok nélkül fogja (én még nem találkoztam ilyennel) akkor nem érdemes feszegetni . Az én karimon csavarok fogják .
4/11 anonim válasza:
Egy Vapor-x 4890-es . 5-6 fokkal lett hűvösebb kb .
5/11 anonim válasza:
Az jó. A GeForce 6600 GT-m 75-re is felmegy, rájöttem, azon lehet cserélni, de mind1, mert most nem használom... Az FX5500 az amelyiket nem lehet szétkapni, a GT440 pedig csavaros szintén, és kb 60 fok terhelve, de még új így nem bántom. Esetleg berakok a gépházba egy vagy 2 12-es ventit. Azok majd segítenek :D
6/11 anonim válasza:
Jah és kérdező: az 50 fok nem sok. Nekem 45 alapjáraton, 50-55 terhelve. 60 felett már nem túl egészséges, de addig is nem baj, viszont ha zavar, tegyél bele néhány ventit. Jah és nézd meg hogy minden vezeték és egyéb eszköz rendesen be van-e dugva és a Feladatkezelővel nézd meg hogy megy-e valami a háttérben ami állandóan dolgoztatja a procit...
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, közben valahogy helyre állt az rend :D
2012. márc. 5. 14:37
9/11 anonim válasza:
Helyre állt a "rend" a géped "galaxisában"??? Akkor az "erő" veled van :DDDDDDD
10/11 anonim válasza:
@Simon Richard:
A 6600GT-vel vigyázz, nekem is 65-70 fok körül volt, aztán 5 év után hirtelen megsült nyáron a memóriamodulok fele, onnantól alkalmatlan lett 3D-s megjelenítésre (a 2D viszont hibátlan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!