Dell Inspiron N5110-ról mi a véleményetek?
Core i7 2670QM-mel, 8GB RAM-mal lenne, szükségem van noteboora, de játszani ia szeretnék...
Pozitívat, negatívat egyaránt, fő, hogy a valóságot tükrözze!:)
Előre is köszi!:)
-Bikaerős processzor, játékra kevesebb is elég lenne (benchmarkban kb egy asztali i5-2500 szintjén mozog), főleg laptopnál.
-8GB ramot is túlzásnak érzem így első körben, de az legyen a legkevesebb.
-Videókarit jó lenne tudni milyen, de ha lehet akkor GT540M-legyen, az már elég korrekt teljesítményt ad.
-Ami számomra nagy negatívum, hogy haverom ilyen gépe erősen melegszik terhelésnél (90fok felé!), ami semminek nem tesz jót (a merevlemezek sem csípik a folyamatos magas hőmérsékletet), amit úgyahogy kompenzálhatsz azzal h visszaveszel a teljesítményből...hurrá.
-A billentyűzete részemről csupa nagybetűs S.Z.A.R....egyszer próbáltam ki, elég is volt belőle....mondjuk játékhoz úgyis illik egy külső billentyűzetet venni.
Érdemes a cikket is elolvasni:
Én személy szerint kihagynám a gépet, és valami minőségibb darabot vennék.
Mukedli89 - lehet benne vmi, már többször hallottam a hűtésre panaszt... Ha meg a Dell sem márkás mit vegyek?:/
Pont ez a baj: kompromisszumot kötni: 200, max 230 ezres keretem van rá, és szeretnék egy jó, ütős, játékra (is) alkalmas gépet...ami azér bírja 4-5 évig, és az élettartamnál, meg a teljesítménynél is fontos a hűtés, tehát nekem is az.
Segítsetek légyszi!:)
Am nVidia GeForce GT 525M 1GB van benne, úgy tudom az (is) jó, de 540 az tény, hogy jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!