Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Újra lett téve a gép win...

Újra lett téve a gép win xp-vel és van 1 Ati Radeon HD 4700 series nevü videókártyám. Ma fel szeretem volna tenni a hardveét de nem engedi. Már majdnem felteszi de a végén ki ir valami sz@rságot :@ mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Amugy ezt írja:setup has determined that the operating system in use in not 64bit OS and as this.Setup is intended for 64bit systems only, setup will new EXIT.
2012. márc. 4. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:
64 bites drivert akarsz rakni egy 32 bites oprendszerre...
2012. márc. 4. 20:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Nézd meg hány bites a rendszered (sajátgépre jobb gomb , tulajdonságok) , aztán a következő linkről tölts le egyet .

[link]

Jobb oldalon kell megadni a paramétereket . Desktop graphics : HD Series Pci e : HD Series 4xxx : és itt következik az , hogy milyen rendszer és hány bites .

PACSI !

2012. márc. 4. 20:12
 3/4 A kérdező kommentje:
32bites..
2012. márc. 5. 17:43
 4/4 A kérdező kommentje:
kitöltötem mindent helyesen de nem jó :( ebböl szerelö lesz aszem..:/
2012. márc. 5. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!