Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tettem fel egy Windows hetes...

Tettem fel egy Windows hetes témát XP-re (Seven remix XP) hiába uninstalloltam nem akar eltünni a gépről a téma, mit tegyek hogy eltünjön?

Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 19:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
indítsd újra te szerencsétlen
2012. márc. 4. 19:30
 2/17 A kérdező kommentje:
Már megtettem!-.-
2012. márc. 4. 19:32
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem történt semmi!
2012. márc. 4. 19:36
 4/17 anonim ***** válasza:

Akkor becoptad.

Egy időben én is használtam ezeket a Niwradsoft-os cuccokat, csak az a baj velük hogy előbb utóbb bezavar valamelyik dll-je. Ugyanis úgy működik hogy az XP dll-jeit írja fölül, de azt meg csak bebootolás előtt tudja megtenni.

Ha el tudod indítani akár a kezelőjét, akár az uninstallját, akkor próbálkozz. Vissza kellene vele íratni az eredeti XP-s dll-eket(többek között). Ha nem sikerül, akkor így marad, és imádkozol, hogy ne akadjon össze más progival. Ha nem megy és becarik, akkor XP újratelepítés, ha nincs rendszermentésed. Esetleg rendszervisszaállítással is próbálkozhatsz, csinált egyet mielőtt telepítetted volna. Lehet 2 újraindítás is kell neki, bár azon őszintén csodálkoznék.

Én amúgy kimentettem az alap témákat mindből, ezeket használom az xp csicsásítására, ikonok meg rendszerfájlok így maradnak a régiek.

2012. márc. 4. 19:49
 5/17 anonim ***** válasza:
Most jutott eszembe: még az XP telepítő lemezéről bebootolva megcsináltathatod vele a javítást, az nem olyan nagy cucc, és meg fogja oldani. Az újratelepítés csak a legvégső esetben szükséges. Mentést csinált az old XP-s fájlokról? Remélem nem vetted ki a pipát telepítéskor..
2012. márc. 4. 19:51
 6/17 A kérdező kommentje:
Nálam nem nagy valami volt,mentettem,és most uninstaloltam,de nem találok egyéb ilyen mappát erről a témáról,csak az a baj,hogy még mindig itt van....,nem tudnád egyszerűbben elmagyarázni?
2012. márc. 4. 19:56
 7/17 anonim ***** válasza:

Nem vállalom.

Sok szerencsét.

2012. márc. 4. 19:58
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszi,igazán rendes vagy!
2012. márc. 4. 20:00
 9/17 anonim ***** válasza:
Van XP -s telepítőlemezed? Tedd be a gép indulásakor, és válaszd a Javítás lehetőséget. (Csakhogy segítsek, előttem is ezt mondták.)
2012. márc. 4. 20:02
 10/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs XP telepítős lemezem,most akkor mit tegyek?
2012. márc. 4. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!