Tettem fel egy Windows hetes témát XP-re (Seven remix XP) hiába uninstalloltam nem akar eltünni a gépről a téma, mit tegyek hogy eltünjön?
Akkor becoptad.
Egy időben én is használtam ezeket a Niwradsoft-os cuccokat, csak az a baj velük hogy előbb utóbb bezavar valamelyik dll-je. Ugyanis úgy működik hogy az XP dll-jeit írja fölül, de azt meg csak bebootolás előtt tudja megtenni.
Ha el tudod indítani akár a kezelőjét, akár az uninstallját, akkor próbálkozz. Vissza kellene vele íratni az eredeti XP-s dll-eket(többek között). Ha nem sikerül, akkor így marad, és imádkozol, hogy ne akadjon össze más progival. Ha nem megy és becarik, akkor XP újratelepítés, ha nincs rendszermentésed. Esetleg rendszervisszaállítással is próbálkozhatsz, csinált egyet mielőtt telepítetted volna. Lehet 2 újraindítás is kell neki, bár azon őszintén csodálkoznék.
Én amúgy kimentettem az alap témákat mindből, ezeket használom az xp csicsásítására, ikonok meg rendszerfájlok így maradnak a régiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!