Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi tortent az usb hubommal es...

Mi tortent az usb hubommal es mit tudok csinálni vele?

Figyelt kérdés

Szal az van hogy halgattam a zenet es elment a zene mer hozza ertem a kabeljehez es laza a konnektorban ezert konnyen elmegy a zene,vissza is dugtam es ilyenkor recsegni szokott a hangszoro,ilyenkor mindig az van hogy az usb hub-ba bedugott eger folyton leall de ugyanugy vilagit mintha menne,ilyenkor azt szoktam csinni hogy kihuzom utana ujra bedugom es utan ujra megy,most is azt tettem de hiaba mert nem csinalt semmit.Mar probaltam ujra instalalni a hardvert meg troubleshoot meg minden megvoltam mar de nem megy sehogyse,es nem szeretnem ujra rakni az xp-t MERT AZ USB HUBBAL SEMMI BAJ SINCS-> [kiprobaltam batyamnal es ment es az usb csatlokozom is megy mert abba is bedugtam az egerem es ment csak akkor nem megy ha az usb hub-ba dugom be az egerem].ezt irja ki miutan kihuzom es bedugom az usb-hubot (nem az egeret mer ha azt kihuzom vagy bedugom nem ir ki semmit mintha nem is dugtam volna bele az usb-hubba): [link]

pls help es koszi a turelmet!:):D

2009. jún. 8. 21:40
 1/3 A kérdező kommentje:
lehet 1 kicsit zavarosXDXD(nem vok jo magyarazasban):DXDde azer remelem ertheto:D
2009. jún. 8. 21:42
 2/3 ceri ***** válasza:

Hát tényleg elég zavaros.

Én ebből azt vettem ki, hogy működik az egér is a hub is, csak együtt nem mennek.

Sajnos az usb eszközökkel elég sok baj van. Egyszer megy aztán egy új telepítés után meg sehogy sem akar jó lenni, pedig mindent ugyanúgy csinálok. Szívtam már nyomtatóval, kormánnyal, kamerával.

Úgy vettem észre, hogy a nyomtatóm azt "szereti" ha ő az első eszköz az usb-sek közül, és utána telepítem a többit. Ahány pc. annyi féle alkatrészből van összerakva, és lehet, hogy egyik nem szereti a másikat.

Már arra is gondoltam, hogy mikor uninstallálok egy drivert, az hagy maga után valami szemetet, és ez a baj.

Csak tippeket tudok adni.

Próbálkozz rendszer visszaállítással

Uninstall. és install. után is indítsd újra a gépet.

Ha meg sehogy sem akar menni, akkor az egeret hub nélkül használd, a hub-ba pedig más eszközt, hátha az működik benne.

2009. jún. 9. 06:58
 3/3 A kérdező kommentje:
JEEEEE SIKERULT!:D:D:D:D:D:D:D hat most megszivtam am mer ujra raktam az xp-t es nem ment utana se de megfogattam a troubleshoot tanacsat hogy aramtalanitsam a gepet es utana ment is!am koszi a segitseget!pedig mar majdnem kivagtam a gepet az ablkon annyit kinlodtam vele!:D mer nekem alapbol csak 2 sub csatlakozom van es ezer kellet mindenkeppen az usb hub!:D
2009. jún. 9. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!