Nvidia GeForce GT540 1GB jó játékra?
...ha mellette 8gb ram van és Intel Core i7 2670qm duruzsol?...
Előre is köszi!:)
Miért ne menne el?!!!!!!!!!
Egy Nvidia-ról beszélünk nem egy ragyi ati-ról!!
jó játékra de ez ha jól emlékszem laptopokban van így nagyon nincs is választási esélyed! max ati de azt ne inkábbb csak nyisd ki az ablakot és dobd ki ott a pénzed akkor!
Na most fejezd be, ha nem értesz hozzá ne válaszolj. Az oké hogy nV fan vagy, de látom hozzáértésed a null körül alakul!
Kérdező alapszinten játszani elég, de én inkább Llanora épülő notit néznék, vagy várj játékra asztalit.
Köszi a válaszokat, de azthiszem GT 525M lesz a dologból: tudom, kompromisszumokat kell kötni, ha notebookon akar játszani az ember, de szükségem van rá...de azért a játékokra is!:D
Amúgy 1. kommentelő: ekkora hozzáértéssel írni ekkora sületlenséget!... Nem semmi teljesítmény!
2. kommentelő: igazad van!: nekem ATI-s AMD-s (tudom, ugyanaz, csak első kommentelő kedvéért: egyik a VGA, másik a proci...) asztalim van: a Best! És jóval olcsóbbak!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!