Ez a konfig még hány évig lesz jó játék téren?
CPU: Intel Core i5-2500 3,3GHz 4mag
GPU: Ati Radeon HD 6950 2GB GDDR5
RAM: 8GB 1333MHz
Én kb. 2 évet tippeltem:D
már miért is lassulna? szerintem épp hogy felpörög, a DX11.1-nek és a nextgen konzoloknak köszönhetően, persze nem feltétlenül a megszokott irányba (előtérbe kerül a platformosodás, nem lesz mindegy, hogy milyen CPU mellé milyen VGA-t teszel, rá leszel kényszerítve az azonos gyártóra különben teljesítménytől esel el).
persze nagy gond nem lesz ezzel a géppel, de előfordulhat, hogy új játékok csak kompromisszumokkal lesznek játszhatók, illetve egyes effektek nem lesznek használhatóak.
Azért, mert van egy pont, aminél tovább a grafikák méretét nem érdemes tovább húzni... már ígyis ott tartunk, hogy előfordul, aki 2560 x 1600-as, vagy nagyobb felbontáson játszik. Van egy pont, aminél tovább nem igazán érdemes növelni a felbontást, mert az emberi szem sem képes érzékelni olyan részletgazdagságot...
Pl ez a screenshot egy tavaly megjelenő játékból van, tehát még csak nem is a legújabb. Komolyan van értelme ennél is nagyobb részletgazdagságnak... ? Már ígyis szebb, mint a valóság!
Vagy:
http://www.youtube.com/watch?v=DNsfnYWfdbw&t=0m47s - érdemes 720p-ben nézni.
Nem hiszem, hogy erre még gyökeresen rá tudnak dobni... innen bizony lassulni fog mindenképp a fejlesztés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!