Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A powercolor 6770-es körülbelü...

A powercolor 6770-es körülbelül milyen kaliberű vga? Powercolor vagy sapphire? Az igaz hogy a radon vga-k nem tudnak elindítani bizonyos game-eket? Sapphire vagy powercolor? Esetleg nvidia-n gondolkozzak?

Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 19:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Jó VGA minden gamet visz, ha nem kellenek ilyen nyalánkságok, mint FullHD stb.

Ilyen hülyeséget:

"Az igaz hogy a radon vga-k nem tudnak elindítani bizonyos game-eket?"

Ezt honnan vetted??? Sapphire! nV szar!

2012. febr. 27. 19:43
 2/13 anonim ***** válasza:

Inkább Sapphire. "Az igaz hogy a radon vga-k nem tudnak elindítani bizonyos game-eket? Sapphire vagy powercolor? "

Ez mekkora marhaság, te jó ég :DD Ez a VGA tényleg elég a mai játékokhoz, de nem fullHD-ban meg ilyen 16x élsimítás mellett azért. "Esetleg nvidia-n gondolkozzak?" Ebben az árkategóriában nem kapsz jobb nVidiát, sőt... Ez a legjobb választás ennyiért.

Azért azt megkérdezem milyen gépbe lesz? Processzor? Tápegység?

2012. febr. 27. 19:52
 3/13 anonim ***** válasza:

Igen, ebben az árban a HD6770(esetleg HD7750) a nyerő.

Amúgy milyen gépbe? Ja és sapphire, a powercolor is megbízható gyártó.

"nV szar!"

Túlzásba ne essünk, ilyenről szó sincs!

2012. febr. 27. 20:15
 4/13 anonim ***** válasza:

Hart! Ha jól tudom Te is nagyon nV ellenes vagy és én is!

-Melegedés

-Drága

-TDR-hiba

Kell-e ennél több? Mert még lehetne sorolni. Ma már ismerjük be: nem érdemes nV-t venni...

2012. febr. 27. 20:21
 5/13 anonim ***** válasza:

Most ne menjünk bele a professzionális piacba, szóval kicsiben ott a CUDA, és sok multimédiás alkalmazás. Én soha nem voltam nV ellenes, de a legtöbb(értsd:95%) kérdezőnek jobban jött egy AMD kártya mint egy nV!

Amúgy ezeket a sorokat magamtól vagy 4 napja furán olvastam volna, de egy srác PH!-n meggyőzött a dolgokról. Ha nem gond a nevét ide nem írom le, legyen elég annyi hogy a milyen VGA-t topikba volt!

2012. febr. 27. 20:30
 6/13 anonim ***** válasza:
Jó persze az nV-t a HD4000 óta nem szívlelem annyira, amikor lehetett inkább AMD felé kacsingattam, de attól teljesen nem lehet leírni.
2012. febr. 27. 20:31
 7/13 A kérdező kommentje:

kössz srácok akkor maradok a 6770-es sapphire-nél. am mi baj a powercolor-ral? Én azt láttam hogy rengeteg órajele van meg állítólag nagy a teljesítménye a 6770-nél.

a processzorom Amd Athlon x3 460-as processzor 3.4 ghz de feloldom a 4. magját

a Ram kingmax 4gb 1600 mhz és egy ugyanilyen 2gb-os

2012. febr. 28. 22:21
 8/13 anonim ***** válasza:

Ahhoz jó lesz.

Mi a gond a powercolorral? SEMMI! A sapphire viszont az első számú AMD gyártó, és a legtöbbeknek csak jó tapasztalata van vele!

2012. febr. 28. 22:23
 9/13 anonim ***** válasza:

Ja meg a magfeloldás nem 100%, és bizonyos alaplap kell hozzá(főként SB710 és SB750-es déli híddal rendelkező, de egy-két máson is meg van oldva).

Am milyen a tápod?

2012. febr. 28. 22:24
 10/13 A kérdező kommentje:

Asrock N68-GE3 UCC alaplap

Táp nem tudom.. milyet ajánlotok? ha lehet olcsó legyen

am a táp mennyiben számít a játékok futtatásánál?

ezen a gépen szerintetek futnak a legújabb játékok?

pl. Diablo3 Crysis 2 prototype 2 Star wars Force unleashed 2 haunted demon forge

am tudom nem mindegyik jelent még meg de szerintetek ezek elfutnak 22-30 fps-körül majd elfogadható beállítások mellett?

2012. febr. 29. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!