Honnan tudom meg milyen alaplap van a notimban?
Figyelt kérdés
van egy régi notim, szekrény aljában áll, nem akartam már csináltatni. Gondoltam kiveszek belőle mindent, mert a képernyője tört szét és eladom alkatrésznek. De először meg akarom nézni megéri-e szétkapni. Csak akkor tudom meg milyen van benne, ha szétszedem? nem igazán értek hozzá, őszinte leszek. Hibája nincs, mennyit érne kb.? Illetve az egész alját le kell csavarozni, hogy ki tudjam venni?2012. febr. 27. 19:12
1/1 Gugu Gabor válasza:
Igen az egészet szét kell csavarozni de szerintem fölösleges, gyártó típus alapján be lehet azonosítani az alaplapot... esetleg CPU RAM HDD eltérés valószínű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!