Szerintetek melyik SSD-t?
Kinéztem két ssd meghajtót, bár még mindig nem vagyok róla meggyőződve, hogy ilyen kell a gépbe. Szerintetek?
1. [link]
2. [link]
Esetleg más márka? Ennél többet nem igazán szeretnék a dologra szánni, tehát max 45-50e!
De tényleg, megéri egyáltalán SSD-t venni?

Megéri. A kettő közül viszont nem tudnék választani.
De szerintem annál nagyobbat, mint amire a rendszered, programjaid kényelmesen elférnek (és még marad vagy 25-30% üres hely) nem érdemes venni. Erre meg a 60 giga is elég szokott lenni.

Ezt se gondoltam volna... Samsung :))
Esetleg mondanátok mellé megbízható HDD-t archivnak? 2Tera kellene. Nekem valahogy a WD nem akar beválni. Illetve csak az 500-asok :(
Hart, a válaszodban van jelentősége a sorrendnek? Valahogy a Corsair szimpibb, de baromira nem értek hozzá.

Mellé vinyóból esetleg ezt: HITACHI HITACHI 3.5" HDD SATA III 2TB 7200rpm 64MB Cache (HDS723020BLA642)?
Tuti ezzel is mellélövök :)

Nem feltétlen! Persze ha őszinte akarok lenni, én tartózkodnék a hitachitól, de vannak akik védik.
Amúgy egy SSD mellé adattárolásra akár egy green vinyó is elég lehet.
Ja és SSD-ből én a samut vinném!

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!