Mennyiért adhatnám el a számítógépem?
konfig:
Alaplap: Gigabyte Ma78lm-s2 gari nincs
táp: FPS 500W gari van
optikai meghajtó: LG DVD-író,olvasó (fekete) gari nincs
CPU: Amd PhenomII 4x925 2,8Ghz gari van
Vga: Nvidia GTX 560 1GB gari van
Merevlemez: 500GB Samsung 7200Rpm gari van
Merevlemez: 160GB Western digital 7200RPm gari nincs
Ram: 2x2Gb 800Mhz DDRII gari nincs
Gépház: Kolink Midi CX3159TA gari nincs
egyéb: 2 db zöld neoncső,2db Piros neoncső gari nincs
egyéb: 1db 12cm-es 1600rpm-es zöld ventilátor gari nincs
Képek:
Én adok érte egy nagy tál paprikás krumplit!
Egyébként ha jó állapotban van, 50-60e-t simán megér szerintem. Más kérdés, hogy akinek van esze nem veszi meg annyiért, mert abból már majdnem kijön egy új... :D
Kérdező. Úgy látszik, hogy nagyon arra hajtassz, hogy mi többet mondjunk. 25k-ra visszakérdezel, hogy csak a prociért-e. A többire megh "ilyen videókártyával?". Ez a videokari alapból nem túl jó. ddrII fut kifele, lehúzza csak a gép árát. Az alaplapod rossz.
Valószínűleg úgy gondolod, hogy ez amiatt, hogy az oldalán plexi van, és van hozzá neonod meg színes ventid, már modding-olt a ház. pedig ez nem. Ha belenyomod a neont meg a ventit, akkor sem lesz moddingolt.
Tehát. 60k a maximum az egész gépért az "egyebekkel". 60. nem több.
Tessék, itt a géped vadiújan, pontosan ugyanazokkal a paraméterekkel (egyedül winchestert és optikai meghajtót nem kértem bele, feltételezve, a vásárlónak az van - plusz a teljesítménye nem ezen fog múlni). Ezen kívül a videókártyából egy olcsóbb AMD/ATI típus került bele, ami teljesítményben viszont így is csuklóból veri a te méregdrága nVidia kártyádat.
Nvidia GTX 560: 2718 pont
Radeon HD 6850: 2756 pont (az összerakott gépben)
Tessék, kép: [link]
97.000 Ft - és ennél máshol valószínűleg lényegesen olcsóbban össze lehet hozni, főleg ha nem kell törekedni arra, hogy ugyanezek az alkatrészek legyenek benne (ezeknél már ugyanis biztos van jóval olcsóbb és jobb ár-érték arányú is)...
Tehát... mennyiért is szeretnéd eladni a géped? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!