Menni fog ez a videókártya ekkora táppal?
Te tényleg nagyon hülye vagy... Ha HART itt lenne akkor már RÉG kiosztott volna... de most helyette megteszem én.
1. Az egy szar táp!
2. A felét sem tudja leadni amire rá van írva
3. Nem a VRAM-tól függ, hogy az adott VGA mennyit is fogyaszt
4. Milyen jogon sértegetsz másokat?
5. Egyáltalán nem érted a lényegét, hogy mitől jó egy táp
6. Azok a gépek amiket összeraksz azok olyanok is lehetnek...
ennyire okos vagy? :) mikor 1 db tápmárkát irtál le? :) azon belül is a középkategóriát? :) nagyokos :)
amugy megsúgom hogy MIND1 milyen a táp :) beirod googleba a VGA nevét (ha már ilyen retardált vagy hogy nemtudod) és megnézed mennyi Wattot igényel és ahhoz hozzáadsz szépen 100W ot és tadáááá kész a tökéletes táp :)
csak szólok hogy hiába veszel "profi" tápot. ha jó gépet akarsz minimum 2évente cserélni kell bármilyen márkájú is... de havonta jönnek ki olyan gépek hogy eldobod az agyad (pedig a dual-core-nál több magos processzorok nemérnek semmit, nem hasznositják az "energiát" )
ezt úgy hivjá,k hogy féltékenységi roham :) és okoskodás :)
akkor oszd az észt nembánom :) én csak válaszoltam... :) mindenkinek más a véleménye :)
"amugy megsúgom hogy MIND1 milyen a táp"
Igen akkor nyilván mindegy, hogy Vargáné és TSA vagy Corsair? -.-" Idióta...
"megnézed mennyit fogyaszt a VGA hozzáadsz 100W-ot és lám kész a tökéletes táp"
Akkor nyílván a HD7950-esemhez meg az i5 2500-asomhoz elég 300W-os táp? És a többi hardver? -.-"
# 13
Hát mit ne mondjak...
Amúgy igen mindegy milyen táp? Ennyi erővel a Codegent meg
a Seasonicot is egy kalapba tudnánk venni. Az meg hogy nézd meg mennyit eszik a VGA, és dobj rá 100Wattot baromi jó elgondolás. Tudod a tápok névleges teljesítménye, nem azonos azzal többnyire hogy mennyit adnak le 12V-on.!
"a dual-core-nál több magos processzorok nemérnek semmit"
Igen nyilván videóvágáshoz/rendereléshez elég egy 2 magos CPU...
"2 évente cserélni kell a tápot"
Na ez sem igaz... Akkor szerinted én dobjam el a Corsair TX550M tápomat 2 év múlva ha semmi baja nincs? Ekkora idiótát, mint Te még nem láttam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!