Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Menni fog ez a videókártya...

Menni fog ez a videókártya ekkora táppal?

Figyelt kérdés
táp: tax tk-930TX. MAX 300W. a konfigom: pentium 4 prescot,3gb ddr 400-as am,2db dvd meghajtó, 160gb vinyó. most ez a vga van benne: ATI radeon 9550.(így megy 230w-os táppal) az új vga egy SHAPPHIRE RADEON HD 2600XT-lenne.
2012. febr. 26. 20:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg nagyon hülye vagy... Ha HART itt lenne akkor már RÉG kiosztott volna... de most helyette megteszem én.

1. Az egy szar táp!

2. A felét sem tudja leadni amire rá van írva

3. Nem a VRAM-tól függ, hogy az adott VGA mennyit is fogyaszt

4. Milyen jogon sértegetsz másokat?

5. Egyáltalán nem érted a lényegét, hogy mitől jó egy táp

6. Azok a gépek amiket összeraksz azok olyanok is lehetnek...

2012. febr. 26. 21:04
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Azt a rohadt! Csak emlegetni kellett és már meg is jelent! Köszönöm Hart! Én is így gondoltam... :D
2012. febr. 26. 21:05
 13/27 anonim ***** válasza:
6%

ennyire okos vagy? :) mikor 1 db tápmárkát irtál le? :) azon belül is a középkategóriát? :) nagyokos :)

amugy megsúgom hogy MIND1 milyen a táp :) beirod googleba a VGA nevét (ha már ilyen retardált vagy hogy nemtudod) és megnézed mennyi Wattot igényel és ahhoz hozzáadsz szépen 100W ot és tadáááá kész a tökéletes táp :)

csak szólok hogy hiába veszel "profi" tápot. ha jó gépet akarsz minimum 2évente cserélni kell bármilyen márkájú is... de havonta jönnek ki olyan gépek hogy eldobod az agyad (pedig a dual-core-nál több magos processzorok nemérnek semmit, nem hasznositják az "energiát" )

2012. febr. 26. 21:06
 14/27 anonim ***** válasza:
84%
Temekkora hülye vagy jó isten! :DDDD
2012. febr. 26. 21:07
 15/27 anonim ***** válasza:
10%

ezt úgy hivjá,k hogy féltékenységi roham :) és okoskodás :)

akkor oszd az észt nembánom :) én csak válaszoltam... :) mindenkinek más a véleménye :)

2012. febr. 26. 21:08
 16/27 anonim ***** válasza:
nem okoskodj már ember.... ne azt hidd h te vagy itt a császár! jézusom...
2012. febr. 26. 21:09
 17/27 anonim ***** válasza:

"amugy megsúgom hogy MIND1 milyen a táp"

Igen akkor nyilván mindegy, hogy Vargáné és TSA vagy Corsair? -.-" Idióta...

"megnézed mennyit fogyaszt a VGA hozzáadsz 100W-ot és lám kész a tökéletes táp"

Akkor nyílván a HD7950-esemhez meg az i5 2500-asomhoz elég 300W-os táp? És a többi hardver? -.-"

2012. febr. 26. 21:10
 18/27 anonim ***** válasza:
Akkor most az FSP Hexa 400W rossz táp?? jaj úristen!!! gyorsan le kell cserélnem egy mercury 350W-ra h biztonságba legyen a gépem!!!! -.-''
2012. febr. 26. 21:11
 19/27 anonim ***** válasza:
86%

# 13

[link]

Hát mit ne mondjak...

Amúgy igen mindegy milyen táp? Ennyi erővel a Codegent meg

a Seasonicot is egy kalapba tudnánk venni. Az meg hogy nézd meg mennyit eszik a VGA, és dobj rá 100Wattot baromi jó elgondolás. Tudod a tápok névleges teljesítménye, nem azonos azzal többnyire hogy mennyit adnak le 12V-on.!

2012. febr. 26. 21:11
 20/27 anonim ***** válasza:

"a dual-core-nál több magos processzorok nemérnek semmit"

Igen nyilván videóvágáshoz/rendereléshez elég egy 2 magos CPU...

"2 évente cserélni kell a tápot"

Na ez sem igaz... Akkor szerinted én dobjam el a Corsair TX550M tápomat 2 év múlva ha semmi baja nincs? Ekkora idiótát, mint Te még nem láttam...

2012. febr. 26. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!