Milyen videókártyát vegyek, ha csak egy monitoron szeretnék játszani nagy felbontásban?
Figyelt kérdés
2012. febr. 25. 20:43
11/20 anonim válasza:
"FullHD-hez már kell a 2GB"
Nem. Pár játék kivételével még 512MB is elég, mivel ikszboksz 360-ra méretezik a textúrákat.
12/20 anonim válasza:
Ezt a hülyeséget meg honnan vetted? :) Az a kártya már nem érzi magát jól az 1GB VRAM-al...
13/20 anonim válasza:
Míg te kártyapszichológiai szemszögből közelíted meg, én inkább az informatikai oldalról. Nem is volt szó konkrét kártyáról, úgyhogy nincs is "az a kártya". Szerintem gőzöd sincs, hogy mire való a VRAM, csak olvastál valahol valami hülyeséget.
14/20 anonim válasza:
A HD6970/6950-ről beszélek... -.-" Igen a VRAM mennyisége igenis számít, főleg már ilyen szinten és ide már igenis el kell 2GB...
15/20 anonim válasza:
Amúgy kérdező!! Megmondanád milyen CPU-d és milyen tápod van?
16/20 A kérdező kommentje:
500W Chieftec táp,ASROCK 970 Extreme4 alaplap és AMD Phenom II X4 960T proci!!!
2012. febr. 25. 21:23
18/20 anonim válasza:
Az a "hülyeség" tényleg úgy van, ezek a konzol port vackok nem igazán eszik a VRAM-ot, esetleg akkor fogy el ha a PC-s verziót tele nyomják mindenféle szűrővel stb...
Amúgy én is azt mondom várj a HD78xx-re.
19/20 anonim válasza:
És ő pont FullHD-ben akar játszani! Akkor szerintem ezekkel a "vacak szűrőkkel" meg mindennel tele fogja nyomni meg minden beállítás maxon lesz, szóval szerintem már igenis kell a 2GB VRAM...
20/20 anonim válasza:
Ezen ne vesszünk össze.
"És ő pont FullHD-ben akar játszani!"
Szerinted mi miről beszéltünk?
Az meg tény hogy jelenleg elég az 1 giga fedélzeti memó, vagyis mondj egy olyan játékokat aminek nem.
Ettől független én magam azt mondom várjon a HD7850-re, az valszeg többet kap mint 1 giga, ami akár a jövő szempontból is jól jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!