Milyen gamer konfigot vegyek?
Figyelt kérdés
Egy kis segítség kellene. Összeszeretnék rakni egy gépet.Tudnátok ajánlani valami jót 200kból.
Ha lehet AMD -s legyen. monitor,billenytyűzet,hdd,egér, optikai meghajtó nélkül.
Amit nagyjából tudok ADATA HM550W, Haf 912 PLUS gépház de ha tudtok ajánlani mást úgy is jó.
2012. febr. 25. 16:24
11/17 lindmayer válasza:
igen a kérdező amd-s gépet kért, de senki nem a 960t-t ajánlotta
13/17 lindmayer válasza:
ezt nem neked válaszoltam, hanem annak a személynek aki nagyban ajánlgatja az inteles gépét
14/17 anonim válasza:
Mielőtt azt hiszed, hogy nagy "Intel fan" vagyok, tévedés. AMD procim van, és az is lesz, de azért az i5-t ajánlottam, mert több helyen is erősebb, mint a 960T, de ha a kedves kérdezőnek mindenféleképpen AMD konfig kell, akkor vegyen olyat, én csak segíteni próbáltam:)
15/17 lindmayer válasza:
nem is tudtam, hogy az amd csak a 960t jelzésű processzorát forgalmazza
ha már ennyit akarsz procira költeni ajánld az fx-8120-at
olcsóbb, és legalább olyan jó mint mint a 2500k
16/17 lindmayer válasza:
ja azt elfelejtettem hozzátenni, hogy még mindig (mondom még mindig) senki nem ajánlotta a 960t-t, szóval evvel fölösleges összehasonlítani bármely processzort is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!