Processzor húzás sür, gős és fonto, s! hogyan? Többi lent
van egy q8300 processzorom kb 3000mhz vagy 3200mhz is szeretném húzni hogyan kell? biósba mit kell állítani? sose overclock-ltam de viszont tanulok infót és értek is hozzá a gépekhez van hozzá egy hütöm coller master tx3 ez bírja majd
a húzást a tápom nem tudom mennyi hol lehet megnézni a tápomat de valaki videót vagy leírhatná részletesen hogy kell húzni biosba alaplapom: Gigabyte GA-p41-ES3G semmise lett még ezen a gépben húzva sohasem és 2,5ghz röl szereném kb 3ig vagy 3,2ig köszi előre is a válaszokat!
Infot tanulsz??????
A tápodon oldalt rajta van a teljesitménye. vedd le a gépház oldalát és oldalról nézve ahol a tápkábelt bedugod van egy doboz belül amiből madzagok jönnek ki. na az a táp! annak az oldalán van egy matrica. amin elég feltűnően van felirva minden adat ami kell neked!!
Belépsz a biosba rem tudod hogy kell. ott találsz mindenféle feliratot ami egy informatikusnak idegen :)
és ott megtalálod a vidon látható feliratokat na ott az FSB nél a számot kell átírnod. Ez nem a processzorod herz-e hanem egy szorzó szám. Tehát pl nekem a Q8300-amnál 333 és ha felrakom 350-re akkor nem 2.5-hanem 2.6 ghz ha jól emlékszem de alatta egyből kiirja a biosban.
A lényeg h a hűttést elötte rakd fel mert nem fogod tudni addig húzni míg szeretnéd. és utána ellenőrizd a hőfokot progival windows alatt pl speedfan - nal!!
Rem sikerült. ha nem indul a géped, akkor vegyél vissza a proci húzásából nem kell egyből megijedni!
Na sikerült vagy megölted a géped??
Legalább ird le létszi, hogy sikerült-e! Megköszönni nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!