Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Processzor húzás sür, gős és...

Processzor húzás sür, gős és fonto, s! hogyan? Többi lent

Figyelt kérdés

van egy q8300 processzorom kb 3000mhz vagy 3200mhz is szeretném húzni hogyan kell? biósba mit kell állítani? sose overclock-ltam de viszont tanulok infót és értek is hozzá a gépekhez van hozzá egy hütöm coller master tx3 ez bírja majd

a húzást a tápom nem tudom mennyi hol lehet megnézni a tápomat de valaki videót vagy leírhatná részletesen hogy kell húzni biosba alaplapom: Gigabyte GA-p41-ES3G semmise lett még ezen a gépben húzva sohasem és 2,5ghz röl szereném kb 3ig vagy 3,2ig köszi előre is a válaszokat!

2012. febr. 25. 10:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Googlet látom nem ismered... mondjuk itt egy videó első találatnak http://www.youtube.com/watch?v=bpwcQH-AATE
2012. febr. 25. 10:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Milyen a tápod?
2012. febr. 25. 10:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Infot tanulsz??????

A tápodon oldalt rajta van a teljesitménye. vedd le a gépház oldalát és oldalról nézve ahol a tápkábelt bedugod van egy doboz belül amiből madzagok jönnek ki. na az a táp! annak az oldalán van egy matrica. amin elég feltűnően van felirva minden adat ami kell neked!!

Belépsz a biosba rem tudod hogy kell. ott találsz mindenféle feliratot ami egy informatikusnak idegen :)

és ott megtalálod a vidon látható feliratokat na ott az FSB nél a számot kell átírnod. Ez nem a processzorod herz-e hanem egy szorzó szám. Tehát pl nekem a Q8300-amnál 333 és ha felrakom 350-re akkor nem 2.5-hanem 2.6 ghz ha jól emlékszem de alatta egyből kiirja a biosban.

A lényeg h a hűttést elötte rakd fel mert nem fogod tudni addig húzni míg szeretnéd. és utána ellenőrizd a hőfokot progival windows alatt pl speedfan - nal!!

Rem sikerült. ha nem indul a géped, akkor vegyél vissza a proci húzásából nem kell egyből megijedni!

2012. febr. 25. 11:03
 4/9 anonim ***** válasza:
A hűttőnek jónak kell lenie hozzá de hőcserélő pasztával ne sporolj és jól illeszd a laphoz, különben nem fog elindulni a géped. A Húzott procinak sem szabad melegebnek lennie alapból és terhelés alatt sem mint elötte. különben hamar túlmelegedhet. ha már ugyis szétszeded a gépet sztem takaritsd is ki! A tápot is! legalább fujd ki kompresszorral vagy porszivózd ki a port belőle!!
2012. febr. 25. 11:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Na sikerült vagy megölted a géped??

Legalább ird le létszi, hogy sikerült-e! Megköszönni nem kell.

2012. febr. 27. 12:10
 6/9 A kérdező kommentje:
LC6550 v2.2 ennyit tudok róla hogy hány w-s azt nemtudom nem írja! bocs hogy nem válaszotlam mostanába csak nem tudtam gép elé ülni kösz a válaszokat! ezzel az lc6550nel fel lehet húzni kb 3000mhz ig vagy 3200mhz ig? nagyon szépen kérem a segítségeteket! kösz előre is
2012. febr. 27. 12:29
 7/9 A kérdező kommentje:
tegnapelőtt 11:03 kezdő informatikus vagyok ez az első évem..
2012. febr. 27. 12:31
 8/9 A kérdező kommentje:
senkise tud most válaszolni? viszont egésznap mindenki mondta a baromságát.. tisztelet a kivételnek......
2012. febr. 27. 20:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocs, de tudod nekünk is van életünk! :) Szerintem az egy LC Power táp! Azon pedig inkább meg se próbálj csinálni valamit! Én azt mondom, hogy csoda, hogy még megvan a géped! Na jó azért ne túlozzunk, de tény, hogy nagyon rossz táp és inkább ne tuningolj, mert elég bizonytalanul adja a feszt a procinak és akár meg is sütheti...
2012. febr. 27. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!