Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kaptam egy VGA-t, hibás lehet?

Kaptam egy VGA-t, hibás lehet?

Figyelt kérdés
Nagybátyámék leselejteztek egy GF 7900GT-t, nem a legjobb de jobb mint ami most van. Beraktam a gépbe, bekötöttem a ventit, ellenőriztem, ment. Mivel 2db DVI csatlakozó van rajta, a monitor meg VGA, vettem egy átalakítót. Bedugtam, ment is, viszont a képen volt egy pár színes pötty. Annyira nem volt zavaró, de azért mégis. Drivert akartam frissíteni, lekaptam a régit, újat nem engedte felrakni, mindig errort írt. Aztán vissza akartam rakni a régit, ez sem ment. Restart után pedig kiírt valamit hogy a VGA túlterhelt és csökkentett üzemmódba vált, a kép meg deformált volt meg alig látszott valami. Erre gyors kinyomtam és visszaraktma a régebbi VGA-t (6600GT). Driver még mindig nem volt jó, csináltam egy rendszer-visszaállítást, és most jó minden. Ez a VGA hibája lehet, vagy az oprendszer? Esetleg próbáljam meg mégegyszer a drivert?
2012. febr. 25. 00:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Ment a 7900GT hűtése megfelelően? Nem lehet, hogy túlmelegedett?

Ezen felül ennek a kártyának tudtommal már kell külön 6-tűs PCI-Express tápcsatlakozó. Ez biztosítva van?

2012. febr. 25. 00:43
 2/4 A kérdező kommentje:
igen elvileg ment a hűtés rendesen, megnéztem mielőtt visszaraktam volna a ház oldalát. 6tűs PCI-e tápcsati?:O na arról fogalmam nincs, PCI-e slotba raktam, meg bedugtam a ventit, ennyi... alaplaptípust meg ilyesmit sajna majd csak délelőtt tudok írni, most laptopon vagyok már. De mondom, egy ideig ment, annyi volt hogy elég lassú volt a win7 illetve a színes pöttyök a képernyőn
2012. febr. 25. 00:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenek előtt a tápcsati hiányára gyanakodnék. Ha ráguglizok erre a kártyára, az első pár képen már látszik, hogy kell neki. (elvileg) e-nélkül pedig nem csoda, ha nem működik.
2012. febr. 25. 01:09
 4/4 A kérdező kommentje:
és tényleg, most hogy mondod, van egy vezeték ami kimegy belőle és az a hűtőventilátor, viszont van még egy aljzat a kártyán, ugyanolyan, mint a ventilátoré, ahhoz pedig NINCS vezetékem... akkor az kellene, gondolom.
2012. febr. 25. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!