Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem indul a gépem. Mi lehet a...

Nem indul a gépem. Mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy házat, és abba akartam átrakni a régiből a dolgokat, de nem indul el. Ki van takarítva, már kivettem és visszaraktam az alaplapot is meg minden mást is. Gondoltam rá, hogy tönkre ment az alaplap, de semmi külső jele nincs ennek, nincs égett szaga vagy ilyesmi. Sőt elemet is cseréltem. A tünetei a következők: be van kötve minden kb. 2 mp-re beindul és le is áll. Se pittyegés se semmi. Csak két másodpercre mozdul egyet és utána semmi. Vissza akartam rakni a régibe mindent úgy ahogy van, de már ott sem indul sehogy. Kérlek írjatok valami megoldást, mert úgy látom, hogy rohamosan nő az önbizalma...
2012. febr. 24. 22:31
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Van mindkettő, de csak az integrálttal próbálom indítani...
2012. febr. 24. 22:55
 12/19 anonim ***** válasza:
Viszont ha a BIOS-ban valamilyen okból az ragadt be hogy ne az integrált kártyát használja, ez lehet egy szempont, rakd be a PCI-os kártyát
2012. febr. 24. 22:58
 13/19 A kérdező kommentje:
Olyan mintha a 4 ágúról nem venne fel elég áramot. Mert olyan már volt, hogy nem kötöttem be a 4 ágút és akkor nem kapott elég áramot, de most be van kötve. Már két táppal is próbálkoztam, de semmi...
2012. febr. 24. 22:59
 14/19 anonim ***** válasza:

próbáld meg

csak az alaplapnak adsz tápot winyonak dvd nek nem az összes IDE vagy Sata kábelt kihúzod az alaplapból!!

beraksz 1 db ramot

videokártya nélkül FIGYELEM ha integrált videokártya is van a gépbe

akkor nem kell berakni a videokártyát se a ramot

és úgy indítsad el a gépet

kis hangszórót az alaplapra tűzd fel

:)

folyt köv

2012. febr. 24. 23:01
 15/19 A kérdező kommentje:

Cyto Genezis:

Már volt benne expreszben és úgy sem indult... Sőt már benne van minden csavar és ugyanaz az állapot...

2012. febr. 24. 23:01
 16/19 anonim ***** válasza:
Lehetséges hogy sérült az alaplap, esetleg elektrosztatikus kisülés érte, valami kimehetett, megrepedhetett
2012. febr. 24. 23:02
 17/19 anonim ***** válasza:
Lehet írta már valaki de az alaplapon a bekapcs gombnak a kábelét az alaplapon arra kötötted amire az van írva, hogy power?(kicsi betűvel van írva) mert ha nem arra a 2 őre dugod életbe nem indul a gép.
2012. febr. 24. 23:02
 18/19 anonim ***** válasza:
1. megoldás: Menj el egy közeli Informatikai szaküzletbe és kérd meg az eladót, hogy alaplap teszterrel nézze meg hogy mi lehet a probléma! 70%-ban helyes a megállapítása a cuccnak
2012. febr. 24. 23:04
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen valószínű, hogy holnap elbattyogok, mert a kis mocsok felülkerekedett rajtam...
2012. febr. 24. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!