Elfogadható még ez a gép 2012 ben?
Figyelt kérdés
alaplap: Gigabyte g31es2l
proci: c2d e4600
memó: 2*2gb 800mhz csx
vga: sapphire 4670 512mb ddr3 128bit dx10.1
merevlemez: 2*250gb samsungok
monitor: lg w1934s maxres:1440*900
táp: fsp400pnf
meghajtó: lg sata dvd rw
ház: asus vento, kék led venti
2012. febr. 24. 15:17
1/4 anonim válasza:
Mire használod?
Am igen, ez még nem olyan rossz.
2/4 A kérdező kommentje:
játékra használom (tudom nem gamer gép, de nekem csak erre futja) ,de nekem ez a gamer :D. Azért tettem fel a kérdést mert sokan lenézik az ilyen gépeket, pedig közepes beállításokon is lehet játszani, csak sokan azthiszik ha már nem megy valami a gépen fullhd dx11-ben, akkor már nemlehet játszani
2012. febr. 24. 15:23
3/4 anonim válasza:
még elég, de ha fejleszteni akarsz az nem lesz olcsó mulatság :D
4/4 anonim válasza:
Ez személy és felhasználás irány függő.
Van akinek ennél elavultabb gép van, és mégis teljesen el van vele, van aki meg folyton a durvábbnál durvább cuccokra hajt. Persze az utóbbinál az a gond hogy a legtöbbje VérPistike, és csak keveseknek van szükségük a csúcs kategóriás holmikra.
Amúgy ha neked az elég örülj, és használd egészséggel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!