Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » XBOX 360 + LT 3. 0 Flash!?

Garami kérdése:

XBOX 360 + LT 3. 0 Flash!?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy adott a gép és a flash és ezzel legújabb flash el lehet e felmenni úgy az xbox live ra biztonságosan, hogy eredeti lemezt rakok be (Forza 4) és úgy játszani ill. lemez nélkül ingyenes online tartalmakat letölteni?! Vagy független az eredeti lemez illetve ha csak simán online vagyok, akkor is jár a bann?!
2012. febr. 24. 10:27
 1/4 anonim ***** válasza:
attól függetlenül jár. de ez a jár szó elég furcsa, mert én 1 éve liveozok (főleg multi) írott játékkal és nem bannoltak még.
2012. febr. 24. 15:10
 2/4 anonim válasza:
a válaszolótól kérdezem: és arra mennyi esély van hogy bannolnak ha nem multizok csak dlc-ket töltök le??(5-15 percet vagyok fönt live-on általában)
2012. júl. 18. 21:42
 3/4 Fazekas Zoli válasza:
nyugodtan kiflasheltedhetted nm bannolnak a haverjaim már vagy 2 éve flasheltel livoznak és semmi bajuk sincs
2013. márc. 31. 18:29
 4/4 Fazekas Zoli válasza:
ugyananyi az esélye ha fönt vagy live-on
2013. márc. 31. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!