IPhone 3GS 16GB szoftverfrissítés miért nem megy?
nehezen sajnos , ha nem sikerul az Apple hivatalos szoftveret ra telepist itunesal , akkor te kell ra instalald !
le toltod a szoftot amieiket te akarod ( csak vigyazz h iphone es 3gs-t irjon mellete)
es azt hiszem le nyomod a ctrl+shift v vmi ilyesmit es be rakod az itunesba a szoftodat es ugy telepited ra!
ez nagyon veszelyes muvelet , es nagyon konnyel el lehet baszni
nem ajanlom neked h egyedul csinald meg csak ha van penzed egy masik iphone-ra
en is meg jartam a magamet az ipod touchommmal ( 32gb 3. generacios) es en is jailbreakelni akartam es veleltlenul elbasztam mert egy rossz jailbreak programot hasznaltam . mikor ra dugtam az itunes-ra restoralta es mindig azt irta ki h : "An ipod touch was found in recovery mode , please restore it"
es ezt meg csinaltram minimum 3x ... de csak nem mukodott es vegul ra jottem h nem muszaj "automatikusan frissiteni" , meg lehet azt is csinalni manualisan..
es akk en is el basztam masodjara :( es akk be telt a poharam , el vittem szervizbe es teljesen ujr kellet irni rajta az akkor iOS 4.3.3-at
lenyeg , szerintem vidd el egy szervizbe ahol meg csinaljak neked max 8000-ert.
sok sikert ha meg tudod te is csinalni
nezd , megint n vagyok
meg van az az oldal ahonnan le tudod tolteni a szoftot amiket te akarod
remelem sikerul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!