Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez jó választás Win7 32 bit?

Ez jó választás Win7 32 bit?

Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 00:39
1 2 3
 11/21 P.O.C. ***** válasza:

Ahogy Hart mondja...

Multilanguage lehetőség: mindenki már várárláskor olyan nyelvűt vesz amit akar. És senki se cserél hetente nyelvet a Windows -án.

Meghajtótitkosítás: szinte senki sem használja, esetleg az akinek van takargatnivalója. Meg amúgy is csökkenti a lemezteljesítményt.

XP mód: helyettesíthető sokkal jobb ingyenes programokkal.

Tartományi tagság: csak céges környezetben van jelentősége.

192 GB -os memóriatámogatás: én még nem igen láttam olyat, aki 16 GB -nál többet használ a gépébe.

A többi meg mind megtalálható egy Home Premium -ba, és cserébe ő nem zabálja a memóriát és az erőforrásokat fölösleges folyamatok futtatásával.

2012. febr. 24. 15:00
 12/21 anonim ***** válasza:

hogy jött ide, hogy Ultimate, vagy Home? na mind1

a 64 bites több ramot zabál, így az alapján elgondolkoznék, hogy biztos megéri-e? (nem tudom, hogy mennyi kell a 32 bitnek, de ha jól tudom kb. 1GB, az én 64 bites gépemen meg alapból 1,90 foglalt)

2012. febr. 24. 15:55
 13/21 anonim ***** válasza:

"Jó, de Ultimate a legjobb win7 ből, de a home premium is jó otthoni használatra, de az ultimate mindenre jó."

Innen.

Amúgy meg a 32 bites rendszer összbe 4 gigát címez, amibe benne vannak a cache memóriák, VRAM, nagyobb pioritással mint a ram. Szóval már 4 giga memó mellé még a rendszer ismerete nélkül is(kérdező írd le konfigod) is azt mondanám hogy tegyen fel egy 64 bitest.

Az meg hogy neked "alapból" 1,9-et zabál, nem hiszem, van ott valami más is, de ha kell "meg lesz" az a ram.

2012. febr. 24. 16:00
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj azzal egyébként ha a rendszer eszi a memóriát. Egye csak, inkább mint a swapelés, ebben talán egyetértünk mind. :) Ha kell másnak, úgyis átadja a memóriát a rendszer. Ilyen a ramkezelés Vista/7-ben.
2012. febr. 24. 16:19
 15/21 anonim ***** válasza:

@Hart

köszi, de azért igazából nem is tőled kérdeztem, hanem a kedves 10:36-os válaszolótól :)

@Aemdae Turion

azta! ilyenről még nem is hallottam

2012. febr. 25. 16:59
 16/21 anonim ***** válasza:

nekem is van ám ajánlatom...

[link]

hasonló áron 1600MHz-es 8GB (2x4) ram

az összes aqua boltban van készleten

én is ezt választottam

2012. febr. 25. 17:13
 17/21 A kérdező kommentje:

Na szervusztok, kihagytam egy fontos dolgot, a konfigot!

ASUS P5G41T-M LX alaplap (ddr3 1333Mhz-ig)2 mem. slot

Pentium socket775 E6500 (2,93 Ghz 2Mb Cache) processzor MSI R5850 TwinFrozerII (1 Gb, 725MMhz, 4Gb mem.órajel) vga

2x1Gb Kingston 1066Mhz CL7 ram

Nos egyenlőre minden top game fut rendesen, hiába, hogy gyengus a proci...

Azt hiszem jobb ha így hagyom a gépet mert a vga kivételével nagyjából összhangban vannak a dolgok.

2012. febr. 26. 04:29
 18/21 A kérdező kommentje:
Ja de lehet, hogy az ultimate(ez van fönt a gépen) helyett "lejjebb " kellene adnom, mondjuk valami egyszerűbb Op. rendszerre....
2012. febr. 26. 04:33
 19/21 A kérdező kommentje:
Ja, még eszembe jutott valami. 1024X1280-ban játszom, de egy jobb monitorral valószínüleg már lennének Fps gondjaim...(proci)
2012. febr. 26. 04:35
 20/21 anonim ***** válasza:

Hülyeség megvenned sztem túl drága és szar is!

Legalábbis kapsz gyorsabbat egy darabból is. nem kell 2-őt beletenni főleg sima felhasználásra! márpedig mivel 4gb-ot akarsz sztem sima felhasználásra szánod.

Pl.

[link]

[link]

[link]

Ezek egy átlag felhasználásra tökéletesen jók!!

Az alaplapod típusa fontos még h tud-e 1333 MHZ-nél többet kezelni.

A win7 ultimate tényleg parasztvakittás!!

Ha nem csinálsz semmi extrát akkor szinte tökmindegy melyik rendszer van fent. Csak a 64bit-es kell már neked hogy tudd kezelni a memóriát.

2012. febr. 27. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!