Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik alaplapot vegyem meg?

Melyik alaplapot vegyem meg?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

24000,27000,30000Ft az ára a lapoknak. Minimum egy 4 magos CPU-t fogok bele tenni! phenom II x970 vagy x980 vagy a fölöttit.

2012. febr. 23. 23:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hát már elég sokszor esett szó arról (itt a fórumon is) hogy a Gigabyte nevű cég lefelé halad a lejtőn és egyre többet próbálnak spórolni az alkatrészeken ami a minőség rovására megy. Nem tudom mi igaz belőle de gondolom hogy nem pusztán szórakozásból terjeszt valaki ilyen híreket.

Az Asrock Etron márkájú USB3

2012. febr. 24. 10:10
 12/16 anonim ***** válasza:

Nah szóval az Asrock Etron márkájú USB3 vezérlőéből rengeteg hibás került forgalomba amiről olyanokat hallottunk hogy kékhalált okoz a gépen vagy szimplán csak nem működik maga az USB3 port

De ha az említett alaplapban ASmedia vezérlő van valószínűleg semmi gond nem lesz vele

De nyilván az Etron vezérlőkből sem mind hibás

De szomorú hogy ilyen sz@r vackokat építenek az alaplapra mondjuk VIA termék helyett de biztosan ezért is olcsóbb

2012. febr. 24. 10:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Akkor miért szar a Gigabyte? Azon NEC vezérlős USB3 van.
2012. febr. 24. 12:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Az ASUS minőségi deszka én arra szavaznék,de az asrock se rosz,bár nekem sose volt és ha jól tudom a régiek szarok voltak.
2012. febr. 24. 13:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Még annyit,hogy az asuson van ASmedia usb3-mas vezérlő
2012. febr. 24. 13:06
 16/16 anonim ***** válasza:
A giga is használ Etront ha jól tudom, nincs náluk UEFI, és a supportjuk gyalázat.
2012. febr. 24. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!