Nekem a 960 T 40 fokos ha nem csinálok semmit csak net, de egyik progi amivel nézem pipát tesz úgy hogy elvileg jó és 62 celziuszig nincs probláma.
2012. febr. 23. 20:33
22/43 anonim válasza:
Szerencsés vagy épp süket ember vagy, volt i3 2100 is nálam, most van i5 2500K, és ezért is állítom hogy a rajta lévő hűtés nagyon messze van a jótól.
2012. febr. 23. 20:33
23/43 anonim válasza:
Tudod, felesleges ilyen szinten belekötni a másikba, na meg nem te ülsz a gépem mellett, hanem én, és hallási problémáim még nincsenek, ez biztos. :)
De amúgy felesleges ezen vitázni, hisz én fogom használni, nem te, és a jelenlegi helyzetben (főleg, hogy egy P4 -esről váltottam erre, ill. 3 éven át gyűjtöttem a pénzt), nekem ez tökéletes, és nagyon hosszú ideig meg fogja állni a helyét ez a kis gépezet. Részemről ennyi, ha van valami mondanivalód, akkor légy szíves, normális hangnemben publikáld.
2012. febr. 23. 20:39
24/43 Panda Péter válasza:
relatív, hogy kinek mi a halk. aki mondjuk súlyos tízezreket költ a gépe halkítására, annak már egy közepes irodai pc is hangos, aki meg szarik az egészre az egy P4-es gyári hűtésével is elvan.
2012. febr. 23. 20:42
25/43 anonim válasza:
Hát igen félre értettél. Nem vitázni akartam ilyen dolgokon csak jelezni akartam hogy messze van az a jó hűtéstől(mint pl Freezer 13), de ahogy mondod nem én használom, kinek mi az igénye. Am abban egyet értünk hogy a nem K-s modelleken bőven elég a gyári hűtő, úgy se tuningolja őket az ember soha, vagy ha valaki megteszi le a kalappal...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!