HD5550 512MB GDDR5 egy ilyen kátya jó egy magos prociba?
Igazából csak az az 1 magos proci zavar engem
a legtöbb játékhoz legalább dualcore CPU-kell
de talán a COD 4-el megbírkózik
pl a Half life 2
Stalker
meg még néhány játékkal hagy ne kelljen felsorolnom :)
Nekem HD5450 1giga
M2Ne Alaplap, és 1 magos 3,2 es AMD van 2 giga ram
COD4 egész jól megy, csak ay 5.1 es hangkártya nem kezeli a stereo keverőt, és a punkbuster ledobál :D
Win xp hez 2 gigánál felesleges több ramot, mert nem használja ki :(
Mai játékokhoz már a dual core sem elég többnyire. Core 2 kell nekik (ami szintén 2 magos, de már jobb fajta).
Érdemes amúgy legalább egy 4 magos procit venni, nem drága egyáltalán. Max 30ért már lehet kapni 4 magosat, talán már annyi sem. Egy dual core újonnan még drágább is szntem (azért mert már nem nagyon gyártják). Persze meg kell nézni, h az alaplapodhoz passzol-e.
Mindenesetre 1 magos procihoz felesleges ilyen videókártya, mert a proci gyenge teljesítmnénye erősen hátráltatja a videókártyáét.
Ami játék még mehet/megy ezzel az 1 magos felállással és jó:
Batman: Arkham Asylum
Hitman: blood money
Meg majd a most márciusban pcre is megjelenő rayman:origins, amit még ajánlanék.
Van még ezen kívül jó pár, de leginkább csak régebbieket tudnék felsorolni (jedi kinght 2-3, kotor 1-2...)
A viedókártya nem függvénye annak hogy hánymagos a proci és nem a prociBA jó.(Ez így kb olyan mint a rendőr a boltban mondja, hogy színes tvt akar,, kérdik hogy milyen színeset? Pirosat.(Nem bántásból mondom csak a jelleg miatt...)); bele rakható(már ha az alaplap lehetővé teszi) de max vagy jobban vagy rosszabbulfognak futni a játékok...
De minél jobbat veszel annaál gyorsabbak lesznek a játékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!