Pcguru22 kérdése:
Szerintetek mennyire jo a gépem? Meddigfogom vele kihuzni?
Figyelt kérdés
Amd Phenom II X4 B50.3.2GHZ
2X2GB DDR3 1333MHZ Dual Chanel
Saphire Radeon 6850 1GB DDR5 256Bit
Fsp Hexa 500W
2012. febr. 23. 16:10
2/11 anonim 

válasza:

Amilyenek az igényeid. Ez a kérdés emberfüggő és ismernünk kéne hozzá a számítástechnikai ízlésedet.
3/11 anonim 

válasza:

Ez csakis a fejlődéstől függ. Lehet hogy 2012 végére olyan játékok jönnek, amihez Minimum egy i7 kell. Sose lehet tudni..
4/11 A kérdező kommentje:
Net filmés föleg játékra használom.
Pl:crysis2 Bf3 skrym meg ilyenek!
2012. febr. 23. 16:15
5/11 A kérdező kommentje:
hát az tuti hogy gyorsan és keményen jönnek majd az ujj játékok kemény gépigényel szerintem:)
2012. febr. 23. 16:16
6/11 anonim 

válasza:

ma 16:15 azzal a saját piacukat tennék tönkre ha minimum i7 kellene.. de amúgy még ezt az évet kihúzza ha minden jólmegy
7/11 anonim 

válasza:

Nem ujj, hanem új. Ujj ami a kezeden van, új ami nem régi :D
8/11 A kérdező kommentje:
Úristen:/
2012. febr. 23. 16:26
9/11 A kérdező kommentje:
köszi a vl!
2012. febr. 23. 16:26
10/11 anonim 

válasza:

Egy ideig tuti. Sajnos az idő meg nagyon relatív.
Én megsaccolok neki játék téren vagy 2 év gondtalanságot, persze ez alatt azt értem hogy nem lesz játék ami valamilyen beállítás mellett ne menjen élvezhető sebességgel.
Persze ha full HD felbontás mellett mindent maxra akarsz húzni, akkor már most elnézted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!