Mért nem jó a bios az alaplapomhoz?
Figyelt kérdés
Leszedtem a gigabyte honlapjáról a bios frissítéseket az ma78lmt-s2p alaplapomhoz, de nem rakja föl mert nem jó a bitverzió. mi ilyenkor a teendő? mert am3+ os procim van és azt olvastam muszáj a biosz frissítés. a windowsom amúgy 64 bites ultimate2012. febr. 22. 17:23
1/5 anonim válasza:
ott a hiba a kérdésben 64 bites windows7.
32bitesről illetve cd ről vagy floppyról szokás biost frissíteni.
2/5 A kérdező kommentje:
64-ről sehogy sem lehet? próbáltam @BIOS-szal de úgy sem ment
2012. febr. 22. 19:34
3/5 A kérdező kommentje:
a 32 bitessel is ugyanaz, most akkor mi van?
2012. febr. 22. 20:47
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy nem kompatibilis az alaplappal a frissítés.
Általában az alaplapoknak több fajtája is szokott lenni egy típuson belül.
Tudni kéne a pontos chipset et is illetve próbáld meg az AM3 biost lehet az megy vele.
Gondolom, hogy innen szetted le de próbálj több lehetőséget az én alaplapomhoz is több bios van és van olyan ami egyáltalán nem megy fel mert nem kompatibilis a lappal.
(Előző.)
5/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm! igazad van 3 fajtája volt és a rosszakat szedtem! megnézem a mostanival jó lesz-e
2012. febr. 22. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!