Crossfire kötés, hogy?
Figyelt kérdés
Van egy 66x sorozatú videókártyám. Azt írja a doboz hogy lehet crossfire-be kötni, de nem látok a kártyán sehol olyat, ami erre utalna. Tudom, hogy hol kell összekapcsolni a két kártyát viszont ezt most nem látom az enyémen, akkor miért írja a doboz??2012. febr. 21. 23:34
1/8 anonim válasza:
A tetején van két-három csatlakozó.
2/8 anonim válasza:
Milyen kártyád van pontosan?
Lehet hogy a Llano Dual Graphics módjára gondoltak. :)
5/8 A kérdező kommentje:
Sapphire HD6670-em van. ddr5 1gb. a doboz hátuljára ez van feltüntetve: AMD CrossFireX - "Upgrade your 3D performance quickly and easily thanks to plug-and-play AMD CrossfireX dual-GPU support.
De mondom tudom hogy a tetjén kell lennie 2-3 olyannak amibe rákell kötni a kábelt, de nem látom.. nem értem..
2012. febr. 22. 08:54
6/8 Panda Péter válasza:
a kisebb kártyák kábel nélkül is képesek a CF-re, a PCI-express sínen keresztül.
7/8 A kérdező kommentje:
Honnan tudom hogy van ilyen sín az alaplapomon? asus m4a79 xtd evo
2012. febr. 22. 20:11
8/8 anonim válasza:
Egy kép jöhetne arról a kártyáról, és máris születne megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!