Ez mennyire jó config?
AMD FX-4100
Asus M5A990X EVO
Kingston HyperX 4GB DDR3 CL9
Asus EAH6850 1GB V2
WD 500GB CAVIAR BLUE
CHIEFTEC 500W
minek jóbb vga? 6850 1400x900-ba minden gamet visz fullon
akkor kell jóbb vga ha full hd-ba akarsz játszani.
oda már télleg kell egy 6950.
nekem is 6850 van és simán visz minden játékot fullon,és fogja is vinni még 2évig amik fognak jönni.
Egyenlőre 19 colos lcd-m van 1280x1024 be játszok mindent,de nyáron veszek egy 21,5-vagy 23 colost.
A tápom vagy 3 éve van meg.
full hd-hoz kevés lesz a 6850 ha fullon akarsz játszani.
ha viszont kisebb grafikán akarsz játszani fullon akkor 6850
jó választás lesz.
A HD6850 még két évig mindent visz maxon?? Na erre se vegyél mérget... Amúgy meg miért ne járna jobban egy jobb VGA-val?? Ahhoz hogy neked nem telik rá még ne a másiktól vond meg! Idióta, hülye érvekkel... -.-" Amúgy meg szerintem is:
-Olcsóbb lap (pl.: ASUS M5A78L)
-Erősebb kari (pl.: HD6870)
Meg egy jobb CPU-t is dobhatnál oda, picivel drágább csak a Phenom II X4 960T. VGA-nak meg a HD6870, lapnak jó egy ASRock 970 Extreme 4 is.
"nekem is 6850 van és simán visz minden játékot fullon,és fogja is vinni még 2évig amik fognak jönni."
Nekem is az van, és merem állítani hogy állom világba élsz.
Mondjuk azért mivel még mindig erősebb, és csak kb 2000Ft-vel drágább. Az FX-4100-at átlag felhasználás/játék alatt nem teljesít olyan jól mint az, szóval betegessék.
Az meg hogy linkelsz egy táblázatot ami a száraz technikai adatokat egymás mellé dobja, nem fogja meg mondani mit tud az a CPU.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!