GeForce GTX 550 Ti vs Radeon HD 6770 melyik az erösebb?
Vélemény !!!!
A gtx 550ti egy csalás ! 192 bit , 1 giga ram . Ez azt jelenti , hogy 6 darab 32 bites szálon kommunikál a processzorral(GPU) egyszerre . Na most vannak 128 , illetve 256 MB-os memóriachippek amiket a kártyákra szerelnek és ha kiszámolod 128 x 6 az 768MB . 256 x 6 az 1536 MB . Ebből következik , hogy keverték a chippeket . A lényeg pedig az egyszerre , hogy a sávszélesség maradjon 192 bit . De amikor a 128 asok feltelnek , 768MB-nál , az utolsó 256MB-ot csak 64 biten éri el , ami mondani sem kell , iszonyú teljesítményromlást okoz .
Ez van .
Igazuk van, nem értem miért támadod le.
Ugyan ezt eléred egy teszten iponon is ha neki nem hiszel.
Amúgy igen TDR mellet jelenleg lehet kerülni kéne az nV-t ha csak nem kell a CUDA.
Vettem a fáradtságot , hogy utánanézzek a karik paramétereinek s mikor megláttam a 192 bit 1 gigát , eszembe jutott , hogy mért nem vettem nV-át . Ugyanis 3 hétig tanulmányoztam az aktuális karikat . Sikerült is egy olyan kari , ami 2009-es és még mindig messze üti a kiszemeltjeidet .
Szerintem te elég buta vagy !
nekem asus gtx 550Ti-van hd 6850-kértem de ezt rakták bele, mert azt mondták soká érkezik vagy nemtudom, nekem meg hamar kellett a gép, kicsit elkeseredtem mert amd-a cucc, de egyébként nem hangos kb minden fullon ment rajta, vagy magas grafikán, de ki akarom cserélni jobban illene egy erősebb kártya egy ilyen géphez, gondolkoztam gtx 560ti-n vagy hd 6950-en de nemtudom melyik lenne jobb..:D
persze néztem teszteket, de hát a személyes tapasztalat átlag felhasználóktól mindig jobb..
A konfig alaplap:
gigabyte ga 880ga ud3h
proci:
amd phenom II x4 970 3,5 ghz
ram: 4gb kingmax hercules 2000 mhz ( a nano tech-es)
előre is köszi a véleményeket, bocs hogy ide írtam, de nem akartam külön kérdést kiírni:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!