Mien gamepadot vegyek ami jó fps játékokhoz is? Ugy 3000ft szánék rá?
Figyelt kérdés
van egy gamepadom de az nem jó az fps játékokhoz tul érzékeny a botkormánya vagy mi .2012. febr. 19. 14:29
1/6 anonim válasza:
[link] egy ezressel feljebb mentem, de ezen a felületen már bármilyen egér jól megy.
2/6 anonim válasza:
Ez egérpad:D neki gamepad kell ami a ps hez emg az xboxhoz van olyan:D
3/6 A kérdező kommentje:
pc-hez kelene a gamepad fps játékhoz :D
2012. febr. 19. 15:21
5/6 anonim válasza:
5ezerért lehet normálisat kapni boltban újat én egy trust vettem nekem bejött tesco-ban nem kell flancolni amelyik tetszik és azért van valmi neve is. mert a no. name-ek 4irányú része könyen eltörik vagy egyéb gondok.
Nekem ilyenem van: normális anyagból van összerakva. sztem jó.
De szerintem max 5-ig gondolkodj. én is anyiért vettem ahogy írtam.
Amúgy ha nem akar müködni ezt ajánlom még hozzá. egy kis progi amivel bármilyen játékot tudsz majd irányittani vele még azt is aminek a beálítási menüjében nincs gampad irányittási funkció pl Call of Duty Modern warmfare 3.
A progi:
6/6 anonim válasza:
Ja amúgy a beálításoknál álíts az érzékenységen lehet az is megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!