Mikor jelenik meg a radeon 7850?
Figyelt kérdés
KB mennyivel lesz erősebb a 6850-től és mennyivel lesz drágább?
Most még ebben a hónapban vga-t kell vennem mert a mostani épp hogy müködik. 6850-est akarok venni,de ha hamar megjelenne a 7850-es és nem lenne sokkal drágább a 6850-estől akkor tudnák várni még egy kicsit.
2012. febr. 19. 14:02
1/5 anonim válasza:
ne várj csodát 100-ezer fölött fognak kezdődni majd 2év múlva lesz olyan 40-50ezer kb
2/5 Panda Péter válasza:
elvileg még ebben a hónapban megjelenik, de lehet átcsúszik március elejére.
viszont én sem hiszem, hogy mondjuk 70ezer alatt fog nyitni, elvégre is a HD7770 nyitott 50k körül...
4/5 anonim válasza:
Amúgy a HD7850 nem a HD6850 "utódja" lesz teljesítmény ügyileg szóval ne várd erre az árra.
5/5 DonKuglóf válasza:
Kb. 30-40 százalékkal lesz gyorsabb a 7850.
Egyébként én is ebbe a dilemmába voltam,de ahogy láttam az alsókategória árazását,beinvesztáltam egy 6850-esre. Azért egy monitoron belül ez is elég lesz egy jó darabig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!