Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért csinálja ezt a számítógé...

Miért csinálja ezt a számítógépem ( bővebben lent)?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet hogy február 15 óta csinálja a gépem azt, hogy amikor kikapcsolom, frissíti magát. Úgy kezdődött az nap, hogy 3 órán keresztül frissített, de még tovább is frissített volna ha a bekapcsológombbal ki nem nyomom... szerda óta kénytelen vagyok í gépet így kikapcsolni, mert másképp nem tudom. Most reggel amikor bekapcsoltam, megváltoztak dolgok: a háttérképem helyett a "Lanka" háttér lett beállítódva és az ikonok is megfogyatkoztak. A Google Chrome-ról is eltűnt a témám, kedvencek, minden. Najó, gondoltam újraindítom a gépet, kíváncsian várom, mi lesz. Ugyanez történt, és amit beállítottam vagy elmentettem minden eltűnt. Mi ez? Mit kell tenni a géppel? Esetleg újratelepítés? Mi lehet a baj? köszönöm előre a válaszokat és köszönöm, aki elolvasta :)

2012. febr. 19. 12:21
 1/4 anonim ***** válasza:

vezérlőpultban bevan kapcsolva a windows frissítés.

Ami nem gond, de mivel nem szoktál frissíteni, így összegyűlt és kikapcsoláskor próbálja feltelepíteni.

Vagy kapcsold ki a frissítést vagy futtasd végig.

Windows 7ed van?

2012. febr. 19. 12:26
 2/4 A kérdező kommentje:
nem, xp
2012. febr. 19. 12:37
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

iesmit keress és kapcsold ki.

nem ártana egy vírusírtás sem utána.

2012. febr. 19. 12:46
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi, de amúgy mikor levettem a frissítést róla, kikapcsoltam, és most amikor bekapcsoltam, minden a régi lett :|. és köszi :)
2012. febr. 19. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!