Miért akadozik pár perc múlva a Battlefield 3?
Azt szeretném kérdezni tőletek hogy mikor Battlefield 3-om multizok egy idő után elkezd akadozni a játék beakad a kép 50-ről lemegy az fps 20-ra stb.
A játék ultran 1400x900,van anti alasing kivan kapcsolva
Sokkan azt mondják mert 4giga ram kevés hozzá 8giga kell ez igaz?
A gépem
Processzor: INTEL Core i5-2500K 3.30GHz 3.60GHz 1155
Memória: KINGSTON 4096MB HyperX XMP Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3B1K2/4GX
Videókártya: GIGABYTE GV-R685OC-1GD HD6850 1GB GDDR5
DirectX-verzió: DirectX 11
Op. rendszer: Windows 7
Alaplap: GIGABYTE GA-P67-DS3-B3
Tápod?
4GB RAM elég.
Nézd meg, lehet hogy túlmelegszik a VGA vagy a CPU.
CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W OEM
nem melegszik túl a játék amikor játszok lazán 50-60fps van mindenhol és egy 20perc után akadozik a játék csak ez nemtudom miért
Pont ugyanez az összeállításom volt, tápot kivéve, mert nekem az 550W, illetve Asus alaplap, a memória lesz kevés. 4GB ram kevés a Battlefieldnek. Nekem is 20 perc után kezdett el akadozni, vettem bele még 4GB-ot, és jó volt. A Windforce hűtésről annyit, hogy 3 óra BF3 után is max 57 fokon jár a videókártya. Az egy nagyon fasza hűtés.
Szó mi szó: Próbáld ki még két giga rammal, ugyanis nekem 4,5GB ram használatról indul a BF3, de járt már 5,5-nél is. persze ez a teljes memória használat.
"Az egy nagyon fasza hűtés."
Nekem is pont ez a VGA-m van, és elsőre pont egy hibás hűtést fogtam ki. Szóval lehet ő is így járt. Tegnap speciel PH!-n volt hogy valakinek meg hibás volt a Twin forz II hűtője.
Am nálam 4 giga rammal a BF3 nem panaszkodik, persze ettől lehet az is a baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!