Ezen a gépen, elmenne a Battlefield 3 vagy a Call of Duty MW3 max grafikán?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg meglenne MW3-ban a 125fps?
Itt a konfig: Processzor: AMD Athlon II X2 250 AM3 3,0GHz
Alaplap: ASROCK N68-VS3 UCC / BULK
RAM: Kingston DDR-3 4Gb /1600 KIT HyperX (KHX1600C9D3BK2/4G)
Videókártya: Sapphire ATi Radeon HD6570 1Gb
2012. febr. 18. 10:35
1/4 anonim válasza:
Maxon? Látom ma mindenki az álmok birodalmában van. Nem, ez a gép ahhoz elég gyenge. Az MW3 elég jól optimalizált(és nem épp új motorú) szerintem jó közepesen elmenne, a BF3 is elfutna, de az inkább minen. Persze alacsony felbontson lehet picit feljebb lehet tolni azokat az értékeket, de csodát ne nagyon várj.
2/4 anonim válasza:
Biztosan nem, de még kétszer ilyen erős gépen sem. 125 fps? Hááát, 25, talán...
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor inkább azt kérdezem, ezzel a konfiggal mi menne maxon? CoD4-et vinné 250fps-el?
2012. febr. 18. 10:45
4/4 anonim válasza:
Maxon nem menne 125fps-el soha. De ha kikapcsolod árnyékok meg az ilyen szarságokat akkor viszin 80-90 fps-el 1280x1024-be. Nekem kb annyival megy (x2 260 ati 4670, 4gb ram) De bf3 felejtős. Nekem ment 2 percig azt lefagyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!