Amúgy kérdező: CPU-nak elég lenne egy Phenom II X4 960T, háznak szvsz egy CM elite 430, VGA-val pedig várj a HD7850/HD7870-re. Az FSP Hexa 500W megbzható táp, de egy ilyen gépnél én már beruháznék egy XFX Pro 450-/550-re is.
Amúgy ha a későbbiekben belefér akkor egy SSD.
2012. febr. 18. 18:45
12/19 anonim válasza:
Hart => Bocs tévedtem, az integrált GPU-kat pont hogy az AMD támogatja. Az Intelnél meg csak az Intel Core i3, i5, és a i7 processzorcsalád. A GPU a grafikus megjelenítésért, a VGA a monitor megjelenítésért felel. Ezzel lezártam..
2012. febr. 18. 19:28
13/19 anonim válasza:
Na megint olyasmit írsz aminek ehhez semmi köze!
Hogy jön ide az intel féle IGP? Elmondhatnád! Amúgy intelben van "beépített" nV GPU? Ez kissé új.
Na mindegy nem szemétkedek. Am ne álljon már neked feljebb, főleg ezek után.
Üdv és jó éjt!
2012. febr. 18. 19:38
14/19 anonim válasza:
Ez nem gyenge :D Még 1 okoskodó troll, aki hülyeségeket beszél és leosztja azokat, akik értenek hozzá
2012. febr. 18. 19:41
15/19 anonim válasza:
:D látom jól elvoltatok. egyébként mégis milyen intel proci támogatná az integrált gpu-t? már jópár éve az i-s procik vannak a piacon. (meg a sandy-s pentium, de olyat amúgy sem ajánlatos megvenni)
2012. febr. 18. 20:26
16/19 anonim válasza:
Gondolom ő a HD2000-esre meg HD3000-esre gondolt. A gond csak az hogy ezek az intel féle szutykok nem kellenének mivel van külön dVGA. Persze Z68-as lappal ott lenne a Virtu, de amennyit az ér.
2012. febr. 18. 20:45
17/19 anonim válasza:
hát tényleg nem ér sokat, de engem (nem tudom miért, de) annyit győzködtek, hogy ne p67-est hanem z68-ast vegyek, hogy végül azt vettem, pedig én sem értettem, hogy mégis hogy javíthat egy intel-féle prociba integrált gpu egy GTX 560 Ti teljesítményén (mondjuk közrejátszott, hogy két konkrét deszkáról volt szó, és az utóbbin van két USB 3.0)
2012. febr. 19. 10:09
18/19 anonim válasza:
25-ér lehet kapni Z68-os lapot, a P67-esek is 23 körül kezdődnek. Tehát szinte 0 köztük az árkülönbség...
2012. febr. 19. 14:29
19/19 anonim válasza:
Én nem a Z68-as lapok áráról beszéltem, ha nem arról hogy ezen a platformon a Virtu elég szarul működik.
Amúgy ha már ott tartunk hogy valaki tuningolni is akar meg kell az IGP is, oda nem elég egy 25K-s Z68-as lap, mélyebben zsebbe kell nyúlin. Ellenben mivel a P67 főként a tuningra lett kihegyezve(IGP-t velük nem lehet használni) így olcsóbban kapunk tuningra egy fokkal jobb lapot, bár ez logikus is. Na jó azért ott se árt többet rászánni, nem csak a chipset számít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!