Miért nem ismeri fel a számítógép az USB eszközöket?
Még valami:
Idézem:
"
tudomdenem hozzászólása darius9619 (22:09) részére előzmény | privát | 2009.05.11. 07:28 | válasz
Ha nem betüjel probléma (blacksheep)...
Nézd meg a BIOSban az USB Legacy Support (örökölt támogatás) beállitását... enabled/disabled...tedd a másik állásba egy próba erejéig. (Disabled módban is működnie kell, de 1.1 szabvány szerint..lassabb működés).
Ha ez sem segit,(Legacy Support beállitás vissza) egy rendszer visszaállitást próbálj "itt még működött" időpontra...
Megpróbálhatod kikapcsolt gépbe csatlakoztatni a pendrive-t, és igy inditani." - idézet a pcforum.hu-ról
Lehet, hogy le van tiltva ez a kettő, valami Conficker vagy INF/AUTORUN féreg támadás miatt. Futtass le Online Scannert, hátha ez a gond.
hány gigás pendriveket próbálsz megetetni vele?
mert lehet ez a baja, próbáld meg egy pár száz mb-sel
Üdv...
Mi lehet a gond, mert a külső MSI Kártya olvasómat nem érzékeli a LapTopom USB 2.0 portja.
A gépemen újra tettem a Win 8.1 Pro de semmi, az USB az egeret azt érzékeli, de a külső kártya olvasót nem. ?:(
ESET Scannelve, az talált 6 veszélyes dolgot, ilyet mint:
1. Win32/Adware.ConvertAd.AHY alkalmazást
2. Win32/Adware.ConvertAd.AIB alkalmazást
3. Win32/Adware.ConvertAd.ABM alkalmazást
4. Win32/Adware.ConvertAd.XV alkalmazást
Ezek lehetnek az okozoi ?
De akkor az egér miért jó az USB-en ?
A Win 8.1 Pro BIOS-ban ilyen, hogy "USB Legacy Support" nincs, az a Win XP és korábbiakban van.
Ki próbáltam azt is, hogy az Eszközkezelöben sorban, egymás után TILTOTTAM és utána Engedélyeztem az ott található USB Vezérlőket, így nálam három olyan van, amivel tudom Tiltani vagy Engedélyezni az USB 2.0 portját.
De mint írtam is elözőleg az Egeret, azt érzékeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!