Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem ismeri fel a számító...

Miért nem ismeri fel a számítógép az USB eszközöket?

Figyelt kérdés
MSI G31m2 V1 alaplapom van. Telefont, Fényképezőgépet, USB-s Kormányt, egeret, billentyűzetet felismeri, de a pendrive-ot, kártyaolvasót nem. Az eszközökkel nincs probléma mert másik gépen működnek. Az összes USB aljazatot kipróbáltam és egyiken sem ismeri fel! Valami megoldás???
2012. febr. 16. 21:38
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ezt már próbáltam,de nem is jeleníti meg a pendrive-ot!
2012. febr. 16. 22:04
 12/22 anonim ***** válasza:

Még valami:

Idézem:

"

tudomdenem hozzászólása darius9619 (22:09) részére előzmény | privát | 2009.05.11. 07:28 | válasz

Ha nem betüjel probléma (blacksheep)...

Nézd meg a BIOSban az USB Legacy Support (örökölt támogatás) beállitását... enabled/disabled...tedd a másik állásba egy próba erejéig. (Disabled módban is működnie kell, de 1.1 szabvány szerint..lassabb működés).

Ha ez sem segit,(Legacy Support beállitás vissza) egy rendszer visszaállitást próbálj "itt még működött" időpontra...

Megpróbálhatod kikapcsolt gépbe csatlakoztatni a pendrive-t, és igy inditani." - idézet a pcforum.hu-ról

2012. febr. 16. 22:04
 13/22 anonim ***** válasza:
Hát, ha ezek után sem működik: Windows újratelepítés; esetleg Win 7..
2012. febr. 16. 22:05
 14/22 A kérdező kommentje:
Hát semmi sem sikerül, pedig próbáltam már mindent, azért köszi, hogy megpróbáltál segíteni! :)
2012. febr. 16. 22:12
 15/22 A kérdező kommentje:
Közben felraktam a WIN7 HOME PREMIUMOT de a helyzet továbbra is fennáll!
2012. febr. 18. 21:17
 16/22 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy le van tiltva ez a kettő, valami Conficker vagy INF/AUTORUN féreg támadás miatt. Futtass le Online Scannert, hátha ez a gond.

[link]

2012. febr. 19. 00:04
 17/22 A kérdező kommentje:
Lefutattam, nem talált semmit, még mindig nem mükszik ./
2012. febr. 19. 21:13
 18/22 anonim ***** válasza:
Nekem meg az utóbbi félórában bolondult meg a mobilnet USB stickje, valamiért blokkolta a védelem. Újratelepítettem. Hogy aztán mi baja volt vele, ki tudja?
2012. febr. 20. 00:38
 19/22 anonim ***** válasza:

hány gigás pendriveket próbálsz megetetni vele?

mert lehet ez a baja, próbáld meg egy pár száz mb-sel

2012. febr. 26. 00:27
 20/22 anonim válasza:

Üdv...

Mi lehet a gond, mert a külső MSI Kártya olvasómat nem érzékeli a LapTopom USB 2.0 portja.

A gépemen újra tettem a Win 8.1 Pro de semmi, az USB az egeret azt érzékeli, de a külső kártya olvasót nem. ?:(

ESET Scannelve, az talált 6 veszélyes dolgot, ilyet mint:

1. Win32/Adware.ConvertAd.AHY alkalmazást

2. Win32/Adware.ConvertAd.AIB alkalmazást

3. Win32/Adware.ConvertAd.ABM alkalmazást

4. Win32/Adware.ConvertAd.XV alkalmazást

Ezek lehetnek az okozoi ?

De akkor az egér miért jó az USB-en ?

A Win 8.1 Pro BIOS-ban ilyen, hogy "USB Legacy Support" nincs, az a Win XP és korábbiakban van.

Ki próbáltam azt is, hogy az Eszközkezelöben sorban, egymás után TILTOTTAM és utána Engedélyeztem az ott található USB Vezérlőket, így nálam három olyan van, amivel tudom Tiltani vagy Engedélyezni az USB 2.0 portját.

De mint írtam is elözőleg az Egeret, azt érzékeli.

2016. júl. 21. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!