Az egeremmel olyan problémám van hogy néha nem működik de nem tom milehet a baj?
Figyelt kérdés
Vettem egy új egeret usb-s optikai sima 2 gombos + görgő annyi extrával hogy van benne 2 db kék szinű led égő ami világítbenne.
Nos az van vele hogy használom és lekapcsol vagy mi mármint a kék ledek világítanak benne de a piros lézer vagy mi az nem világít benne és hiába mozgatom nem csinál semmit se a kattintgatásra. Már az összses usb-be bedugtam mindenhol megy de egy idő után nem működik. Ha kihúzom és visszadugom utána jó egy darabig...
A gép felismeri meg minden... a régi egerem az meg ps 2es porton megy ugyan úgy lézeres sima közönséges egér és az működik... Jah és Xp-t használok
Mitől lehet ez?
2012. febr. 15. 18:26
1/1 cipi8 válasza:
Szerintem egyszerűen csak rossz ha most vetted akkor vidd vissza 3 napon belül blokk ellenében kicserélik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!