Miért rezonál a gépem?
Hozzáérek abbahagyja hozzáérek megint akkor vissza tér.
Van egy + venti a gépembe 4 csavar helyett 3-al van csak rögzitve estleg az a baj?
Vagy az hogy szönyegen van a ház és nincs lába?
Hát biztos hogy a ventillátor
húzd meg a csavarokat
de az is lehet hogy "csapágyas" valamelyik
A csavar hiánya okozhatja. Esetleg kémleld ki, hogy pontosan honnan jön a hang. Nézd meg, hogy minden csavar meg van-e húzva rendesen. Nézd meg, hogy nincs-e valamilyen alkatrész, ami „lötyög”. Nézd meg, hogy nincsenek-e túl közel a szabadon lógó kábelek, használatlan csatlakozók valamihez, amihez hozzá tudnának érni.
Ha csak kicsit érsz a házhoz – nem mozdítasz rajta nagyot, nem nagy erővel érsz hozzá –, akkor gyanítom, hogy a ház oldalát rögzítő csavarok túl lazák, vagy nem passzentos a ház oldala.
A szőnyeg nem okozhat gondot. Az nem erősíti, hanem pont, hogy csökkentené a rezonálást.
Pontosan mi rezonál?
Ha a gépház oldala húzd meg a csavarokat lehet kilazultak.
Ha valami olcsóbb ház akkor ne várd, hogy csendes legyen sosem lesz.
A plusz egy venti három csavarral nem igen gond de egy csavar azért nem ártana.
Az,hogy nincs lába és szőnyegen van csökkenti a rezonálást tehát ha nem azon lenne megőrülnél olyan hangja lenne (tapasztalat csak én nem jutottam odáig, hogy megőrüljek előbb cseréltem, le a házat.)
De mivel néha elmúlik szerintem csak lazák a csavarok(Ez nem feltétlen jelenti a külső csavarokat a belsőkre is gondolok.).
szétszedtem mindent meghúztam, volt ami ki volt lazulva betettem a negyedik csavart de az eredmény 0
de akkor mulik ha a háznak a tetejét a nagyon felém eső részen lenyomom akkor elmulik
illetve ha kicsit jobbra döntöm
oké köszi a válaszokat :)
de a procié biztos nem mert új, illetve a régi procinál probáltam a megállítást de ahogy megállt piggyegni kezdett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!