távíróra a tv-re a gőzgépra is mondtak annó hasonlókat, mégis mi lett a folytatás...
szóval majd lesz ennek is értelme egyszer.
2012. febr. 14. 22:40
7/10 Panda Péter válasza:
a sokmagos, homogén programozható processzorok halálra vannak ítélve, ezt látja az Intel is, az AMD is, az ARM is és az nVidia is. a heterogén chip az egyetlen módja a többszálas (troughput) teljesítmény növelésének, úgy, hogy az egyszálas teljesítmény is magasan maradjon. szóval mielőtt jönnél a kioktatással, meg a "megmondással" nézz utána annak, amiről beszélsz.
2012. febr. 14. 22:49
8/10 vagyokakilehetek válasza:
isten ments hogy kioktassak bárkit is.
én csak a kútfejemben lévő zagyvaságot próbálom betűkké alakítani...
amit írtál nekem kínai. majd egyszer lehet megtanulok kínaiul. :)
én csak a cikket belinkeltem és mondtam egy gondolatot a technika fejlődésével kapcsolatban. az hogy mi hogyan fejlődik ne migen érdekel. csak használom a megalkotott eszközeit.
biztos igazad van.
2012. febr. 14. 22:54
9/10 anonim válasza:
Sőt, 1 hete a barátok köztben laptophoz is volt 64 magos.
2012. febr. 15. 07:29
10/10 anonim válasza:
És mi lenne, ha gyártanának asszimetrikus procikat? Mondjuk 1mag 4-GHz-en, mellette 3-5 mag mondjuk 2GHz-en. Ha egyszálas a művelet, akkor magas a freki, ha többszálas, akkor...
Vagy ennek nincs értelme? Hőtermelés miatt talán lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!