Ledob a wifi, nem sikerül csatlakoznia?
Nagy sebességű netet rendeltünk a házban többen. csak az én géppemmel kezdte el csinálni, hogy pár napja minden nap ledob a net. nem enged csatlakozni bármit is csinálok. azt irja ki hogy a windows nem tud csatlakozni a hálozathoz. a többieknek megy minden gond nélkül. a routerbe belép a kezelő, és letilt, majd feloldja a mac cimem, és ujra megy a net.
csak elég kellemetlen minden nap futkosni hozzá, sőt van hogy itthon sincs. csak nekem csinálja ezt, és eddig nem volt ilyen. ő sem tudja mi a gond. ujrainditas és semmi sem segitt, csak ha tilt, majd ujra engedélyez.
mi lehet a gond?
Nekem a kártyához kapott gyári WiFi alkalmazással voltak hasonló gondjaim. Ha azt leszedtem, és az alap Windows-ost használtam akkor nem volt gond vele. Tehát csak a drivert rakd fel, ne használj semmilyen WiFi klienst.
A jel mennyire erős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!