Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Win7-et hogy kell DVD-re kírni?

Win7-et hogy kell DVD-re kírni?

Figyelt kérdés
Kicsomagoljam vagy csak úgy ahogy letöltöttem írjam rá?És hányszorosan kell írni?RAR fájlként van az op.rendszer letöltve.Ha kell még infó szóljatok, köszi.
2012. febr. 14. 18:32
 1/7 P.O.C. ***** válasza:
Igen, ki kell csomagolni. Kapsz egy iso DVD kép fájlt. Ezt a CD/DVD író programod CD/DVD képfelíró funkciójával kell kiírni. Én pl az ingyenes ImgBurn -t használom képfájlok felírására.
2012. febr. 14. 18:41
 2/7 A kérdező kommentje:
a win 7-el ki tudom írni?
2012. febr. 14. 18:43
 3/7 A kérdező kommentje:
úgy értem nem szükséges program mert a win 7-nek van író progija
2012. febr. 14. 18:44
 4/7 P.O.C. ***** válasza:
Igen, elvileg a Win7 -nek van képfelíró funkciója (bár én még sosem használtam).
2012. febr. 14. 18:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Oké Köszi a válaszokat nyomom a zöldet.Még most töltöm le, ha elakadnék valahol akkor írok még ide, lécci néha nézzetek már rá erre a kérdésre ne kelljen kiírni még egyszer a kérdést.Köszi!!!
2012. febr. 14. 18:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Letöltöttem.Alapból ISO fájl van aminek az ikonja ugye Daemon Tools ez írjam ki DVD-re vagy előtte csinálni kell vele valamit?
2012. febr. 15. 19:20
 7/7 P.O.C. ***** válasza:
Nem, ezt kell kiírnod. De ne magát az iso fájt adat DVD -ként. Hanem a CD/DVD író program képfelíró funkciójával.
2012. febr. 15. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!