Ez milyen táp? Minőségi?
Figyelt kérdés
Nem drága, de mégis majdnem >90%-os hatásfoka van és van benne kismillió védelem, szóval rossz nem lehet... igazam van?
~16k
Egybe van a 12V ága ami tuninghoz és többkártyás rendszerhez is jó. Nem sokkal drágább, mint az FSP Hexa 500W, de a Chieftec CTG 600W-tól olcsóbb. Jó vétel lehet?
Szerintetek megéri?
2012. febr. 14. 16:52
1/6 pagan válasza:
szerintem elég jó,a cm nem bóvli kategória,nekem fsp hexa 500 van
2/6 anonim válasza:
Jobb mint a Vargáné és Tsa Bt. :)
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, amit kivettem az angol szövegből az az, hogy közép-felső kategóriás táp... Ennyiért tényleg nem lehet rossz vétel!
2012. febr. 14. 17:00
4/6 A kérdező kommentje:
2.!
Az biztos! :D
2012. febr. 14. 17:00
5/6 anonim válasza:
ez egy minőségi táp! de minek neked ez? ha van egy über jó gamer pc-d amin fullon tolsz minden game-t akk oké,hanem akk tök fölöslegesen szóród a pénzt egy 600w-os tápra pedig egy közepes gép 400,450-el bőven megelégszik!
ha tévedek akk bocsi! :D
6/6 A kérdező kommentje:
2600k + HD7970 és még a 2600K-t tuningolni is fogom... :D
2012. febr. 14. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!