Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik SSD jobb? Miért?

Melyik SSD jobb? Miért?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Válaszotokat indokoljátok előre is köszi!

2012. febr. 13. 22:55
 1/7 Panda Péter ***** válasza:
samsung, mert megbízható, és gyors. a vertex is az, de nem minden környezetben (sandforce vezérlő hátránya).
2012. febr. 13. 22:57
 2/7 A kérdező kommentje:

mit takar az a sandforce?

és mit értesz azokon a " helyzeteken"

2012. febr. 13. 23:03
 3/7 A kérdező kommentje:
*"környezeten"
2012. febr. 13. 23:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem helyzetre gondolt... Én is a Samsung-ra szavazok...
2012. febr. 13. 23:47
 5/7 anonim ***** válasza:
A Sandforce a vezérlő típusa, ami a komplexitás csökkentése érdekében nem használ DRAM gyorsítótárat illetve a speciális tömörítő algoritmusa véget akár kiugróan nagy sebességekre is képes lehet (jól tömöríthető állományok esetén), bár gyakorlatban ez tűnik ki annyira, mint a bencsmárkok egyes tesztjeiben. A Sandforce vezérlők második generációja (SATA3) viszont kompatibilitási gondokkal küzdött, bár talán már az új Firmware verziókkal és AHCI driverekkel már talán nem olyan rossz a helyzet. A Samsung átlagos teljesítményben, kompatibilitásban és stabilitásban jobb választás lehet.
2012. febr. 14. 00:05
 6/7 anonim ***** válasza:
58%

Akkor magyarul is:

A Sandforce a vezérlő típusa, ami a komplexitás csökkentése érdekében nem használ DRAM gyorsítótárat illetve a speciális tömörítő algoritmusa véget akár kiugróan nagy sebességekre is képes lehet (jól tömöríthető állományok esetén), bár gyakorlatban ez nem tűnik ki annyira, mint a bencsmárkok egyes tesztjeiben. A Sandforce vezérlők második generációja (SATA3) viszont kompatibilitási gondokkal küzdött, bár már az új Firmware verziókkal és AHCI driverekkel talán nem olyan rossz a helyzet. A Samsung átlagos teljesítményben, kompatibilitásban és stabilitásban jobb választás lehet.

Amúgy Én is 2. generációs Sandforce vezérlős egységet vettem és a legelején szívtam is vele nagyokat, de sikerült megoldani (már 3-4 hónapja hibátlanul szuperál).

2012. febr. 14. 00:09
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a magyarázatot

ment a zöld cuccos

2012. febr. 14. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!