Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem nyomtat rendesen a nyomtat...

Nem nyomtat rendesen a nyomtatom. Mi lehet a problema?

Figyelt kérdés
Helo mindenkinek.Vettem a nyomtatom egy uj tust es nem nyomtat rendesen.Erdekes az hogy a feketet nagyon rosszul nyomtatja ki mig a szinest tokeletesen.A feketet halvanyan ossze vissza nyomtatja ki.Esetleg valami ok ami miatt nem nyomtat? Mi lehet a gond? A patron tuti hogy megfelel neki.A nyomtatom C5280 All in One HP markaju.Kerek mindenkit akinek csak otlete van azonnal irjon.Halas koszonet!!!!!!!!

2012. febr. 13. 21:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
ezeken mar mind megprobaltam...legalabb 5-6 X szedtem ki es semmi.Ugyanakkor nyomtattam is csomoszor vele vagy 15 lapot es egyik szarabbul jott ki mint a masik..Lehet patron hiba? Hiszen a szinest tokeletesen nyomtatta ki..
2012. febr. 13. 21:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Olvasd el a pdf-et, amit linkeltem. Próbáld meg kiszedni, majd visszatenni a patront a pdf útmutatója alapján. (12-15. oldal) Ezután nyomtass egy tesztoldalt, nézd meg, hogy van-e változás a minőségben. Reméljük, hogy igen.

Köv. ötletem: lehet, hogy meg kéne cserélni a patronokat. Szintén a pdf-ben megtalálod, hogy melyiknek kéne balra lenni.

Köv. ötletem: ezek szobahőmérsékletre lettek tervezve, te meg -10 fokban vitted haza és tönkrement a tinta. Gőzöm sincs, mit lehet ilyenkor tenni.

2012. febr. 13. 22:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Talán takarékosra van állítva a fekete-fehér nomtatás??
2012. febr. 13. 22:55
 14/16 A kérdező kommentje:
es hol tudnam atallitani nem takarekosra?
2012. febr. 14. 21:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha tényleg az a gond, akkor a nyomtatóhoz kapott feltelepített szoftveren belül lehet állítgatni a dolgokat.
2012. febr. 15. 12:18
 16/16 A kérdező kommentje:
ma voltam ott ahol ezt a nyomtatott vettem es ott azt mondtak hogy tobb mint valoszinu hogy az irofejjel van problema...errol mit gondoltok?
2012. febr. 15. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!